Ενώ οι προετοιμασίες είναι στο τελικό στάδιο για τον νέο κύκλο του διαγωνισμού μόδας «My Style Rocks» , πρόσφατα μάθαμε ότι ο Στέλιος Κουδουνάρης έθεσε βέτο στην παραγωγή για την παρουσία του Λάκη Γαβαλά, κάτι όμως που δεν έγινε τελικά δεκτό.

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και σχολίασε την παραπάνω είδηση. «Για το My Style Rocks μου έχουν πει ότι ψάχνουν έναν άνθρωπο που να μιλάει πέντε γλώσσες, να έχει λίγο τρέλα, να του αρέσουν πολύ τα γυαλιά, τα καπέλα, τα περίεργα παπούτσια και εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτά. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχω υπογράψει κάτι συγκεκριμένο και τελειωτικό.

Στεναχωριέμαι γιατί ο Στέλιος είναι ένα εκπληκτικό παιδί, έχει προσφέρει σε αυτή την εκπομπή, έχει δικαίωμα να προηγείται και δεν έχει καμία σχέση, εγώ δεν ξέρω κάτι τέτοιο. Μου αρέσει πολύ και η Στικούδη και η Αραβανή και η Σπυροπούλου, να τις βλέπω. Είμαι ειδήμων σε αυτό το πράγμα, έχω 40 χρόνια θητεία σε αυτό το θέμα. Άκουσα σήμερα ένα κουτσομπολιό ότι θα είναι και ένας φωτογράφος, ο οποίος έλειπε για χρόνια στο εξωτερικό», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός σχεδιαστής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις