Έλλη Κοκκίνου: Το unfollow στην Σίσσυ Χρηστίδου και ο Σχοινάς: Την Έλλη Κοκκίνου φιλοξένησε το βράδυ της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2night Show». Η τραγουδίστρια που απέχει αρκετό καιρό από τα τηλεοπτικά δρώμενα μίλησε μεταξύ άλλων και για το unfollow στην άλλοτε κολλητή της Σίσσυ Χρηστίδου:

«Με τα social media ασχολούμαι, αλλά όχι όσο άλλοι. Η ζωή έχει από όλα. Άλλες φορές σχολιάζουμε, άλλες δε σχολιάζουμε. Έτσι κι αλλιώς, δημοσίως, σχέσεις προσωπικές, ερωτικές και φιλικές δεν τις σχολιάζω ποτέ. Νομίζω κάποια πράγματα είναι για εμάς. Και η ζωή είναι έτσι τώρα, μπορεί να είναι αλλιώς σε μερικά χρόνια. Ποτέ δε ξέρεις. Το Instagram είναι χαφιές μεγάλος»!

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στους λόγους που την οδήγησαν κάποια στιγμή να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της.

“Έχω κάποια στιγμή στο μυαλό μου πως χάνω την Έλλη Κοκκίνου από την επικαιρότητα και από τις πίστες” σημείωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 προς την καλεσμένη του.

“Αυτό πρέπει να ήταν περίπου το 2012, 2013, 2014” παραδέχθηκε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας: “Εξαφανίστηκα από την Αθήνα και από την Θεσσαλονίκη. Έκανα συναυλίες από εδώ και από εκεί. Μετά από μια άτυχη συνεργασία, μπούχτισα από το σύστημα, απογοητεύτηκα πολύ.Ήθελα να κάνω κάτι άλλο”.

Η Έλλη Κοκκίνου, αρχικά ήρθε αντιμέτωπη με τις «Μύγες». Έτσι, έπαιξαν το παιχνίδι που πρέπει να σκίσει τη φωτογραφία κάποιου καλεσμένου, φέρνοντάς την σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς την έβαλαν να διαλέξει μεταξύ του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή.

Η Ελλη Κοκκίνου τελικά «λόγω παλιάς σχέσης» όπως είπε έσχισε τελικά την φωτογραφία της Καίτης Γαρμπή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις