Νατάσσα Μποφίλιου: Έλεος πια με τα φωτάκια στη Βασιλίσσης Σοφίας και την αστυνομική βία! [pics & vid]

Νατάσσα Μποφίλιου: Έλεος πια με τα φωτάκια στη Βασιλίσσης Σοφίας και την αστυνομική βία! [pics & vid]

Η Νατάσσα Μποφίλιου παραχωρεί συνέντευξη στο Έθνος της Κυριακής 15/12 και τη Δημοσιογράφο Αναστασία Κούκα λίγες μέρες πριν τις εμφανίσεις της στο "Pireaus 117 Academy" και μεταξύ άλλων καλλιτεχνικών σχολίασε και για τον στολισμό του κέντρου της Αθήνας αλλά και την αστυνομική βία.

Η Νατάσσα Μποφίλιου δεν μας ξαφνιάζει γιατί είναι από τις καλλιτέχνιδες που δεν περιορίζεται στα επί σκηνής. Σε συνέντευξη που παραθέτει στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, σχολιάζει πως είναι γελοιότητα, ενώ έχουμε σοβαρά προβλήματα, να ασχολούμαστε με τον στολισμό, ενώ για τα πρόσφατα περιστατικά αστυνομικής καταστολής τονίζει: «Αυτά που ζούμε τον τελευταίο καιρό είναι πρωτοφανή και οφείλουμε να αντιδράσουμε». «Εγώ και οι φίλοι μου είμαστε χρόνια στους δρόμους, στις πορείες, στις διαμαρτυρίες και μπορώ να σου πω πως σχεδόν ποτέ δεν έχει υπάρξει βία ως απάντηση στη βία. Η πορεία για τον Γρηγορόπουλο ήταν ειρηνικότατη.(Απολαύστε την ερμηνεύτρια στην πιο πράσφατη εμφάνισή της στην Πάτρα)

Μπορεί να έγιναν μεμονωμένα επεισόδια, αλλά και αυτές τις περιπτώσεις η Αστυνομία οφείλει να τις αντιμετωπίζει με σεβασμό προς τον πολίτη γιατί είναι η εξουσία. Σε ένα ελεύθερο κράτος δεν έχει κανένας το δικαίωμα να προσβάλλει την προσωπική αξιοπρέπεια του άλλου. Δουλειά της Αστυνομίας είναι να προστατεύει τα δικαιώματα των πολιτών και όχι να τα καταργεί. Αυτά που ζούμε τον τελευταίο καιρό είναι πρωτοφανή και οφείλουμε να αντιδράσουμε. Η καλύτερη απάντηση στη βία, είναι η συλλογική και οργανωμένη πάλη. Να μην ξεχνάμε όμως ότι το ίδιο το κράτος είναι αυτό που δημιουργεί, ενίοτε, την ανάγκη σε κάποιους ανθρώπους να αντιδρούν βίαια».