Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ο 39χρονος ραδιοφωνικός παραγωγόςενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό.Παρόλο που το αυτοκίνητό του υπέστη σοβαρές ζημιές, ο ίδιος δεν έπαθε τίποτα, όντας καλά στην υγεία του.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή τουΓιώργου Λιάγκαστον ΣΚΑΙ, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»!

«Χθες το βράδυ ήμουν 9 το βράδυ στον Κηφισό, στο ποτάμι. Και βλέπω μπροστά μου ένα τρακάρισμα. Ανησύχησα και πήγα δεξιά να δω αν οι άνθρωποι που τράκαραν είναι καλά. Βλέπω απέναντί μου να βγαίνει από το αυτοκίνητο ο Ουγγαρέζος. Τράκαρε χθες το βράδυ. Του στέλνω μήνυμα αν είναι καλά γιατί δε μπορούσα να περάσω απέναντι στην Εθνική. Μου είπε «μόλις τράκαρα, πριν ένα λεπτό. Είμαι καλά. Που το ξέρεις;». Tου λέω, «είμαι απέναντί σου». Έπαθε σοκ. Δε χτύπησε, ήταν καλά. Το αυτοκίνητο ήταν παλιοσίδερα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Από την άλλη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του στο ραδιόφωνο του Ρυθμού 9,49 αναφέρθηκε στη «γρουσουζιά» που τον κυνηγά αυτήν τη χρονιά, ενώ και ο φίλος του Σταμάτης Din Dan Done του έγραψε ένα ποίημα αναφέροντας πως έκανε και πάλι το αμάξι σμπαράλια, αλλά ευτυχώς είναι καλά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα!