"Καφέ της Χαράς" τρέιλερ: Η σειρά που όλοι αγαπήσαμε το "Καφέ της Χαράς", επιστρέφει μετά από 13 χρόνια και όλοι οι φαν της σειράς θα στηθούν μπροστά στις οθόνες τους στον ANT1 στις 20:45, την Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Από εχτές Τρίτη 17 Δεκέμβρη κυκλοφόρησε και το τρέιλερ που βλέπουμε όλους σχεδόν τους πρωταγωνιστές της σειράς να έχουν επιστρέψει, αλλά ο καθένας πια έχει διαφορετικούς ρόλους από ότι στο παρελθόν. Επίσης, πολλοί νέοι χαρακτήρες βλέπουμε να εισβάλουν στο Κολοκοτρωνίτσι.

Μάλιστα στην συνέντευξη τύπου που έλαβε χώρα στο «Dante’s Bar», στο Κορωπί, ένα από τα μέρη στα οποία γυρίζεται η σειρά, όλοι σχεδόν οι πρωταγωνιστές μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».
Ο Χάρης Ρώμας, η Ρένια Λουιζίδου, η Ζέτα Δούκα, η Τζόυς Ευείδη, ο Πάρης Σκαρτσιολιάς, η Έφη Ρασσιά, η Φωτεινή Ντεμίρη, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο Χάρης Γρηγορόπουλος, ο Γιάννης Παπαθανάσης, ο Δημήτρης Μαχαίρας, η Μαριαλένα Ροζάκη και ο Απόστολος Καμιτσάκης μίλησαν για την επιστροφή του «Καφέ της χαράς» και τις εξελίξεις στη σειρά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις