"Καφέ της Χαράς":Το τρέιλερ του «Καφέ της Χαράς» μόλις κυκλοφόρησε και η αγαπημένη σειρά του Αντ1 θα είναι στους δέκτες μας την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Ένας γάμος, ένας εμπρησμός και μια εκδίκηση θα βρουν έδαφος στο… ηρωικό Κολοκοτρωνίτσι και πρόκειται να αναστατώσουν τους χαρακτήρες του χωριού. Οι πρωταγωνιστές γυρίζουν στον "τόπο του εγκλήματος", 15 χρόνια μεγαλύτεροι και όπως είναι αναμενόμενο τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά. Πάμε να δούμε κάποιες διαφορές γιατίως γνωστόν ο παλιός είναι αλλιώς αλλά ο νέος είναι ωραίος…

Όπως ακριβώς ο καινούργιος παπάς του χωριού. Ο Απόστολος Καμιτσάκης ο 33χρόνος ηθοποιός θα είναι ο νέος παπάς και πολύ γοητευτικός παπάς, που σίγουρα θα προκαλέσει αναταραχή στους Κολοκοτρωνιτσιώτες.

Ο Μανωλάκης (Πάρις Σκαρτσολιάς), έχει μεγαλώσει και όλοι τον αποκαλούν φυσικά Μάνο. Ο παιδικός έρωτας της Βάλιας και του Μάνου στο «Καφέ της Χαράς» θα αναζωπυρωθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν εμπόδια.

Ο Βαγγέλης Φατσέας αποκάλυψε πως θα έχει μια μεγάλη εμμονή με την ανακύκλωση…

Η Μαριαλένα Ροζάκη είναι και αυτή από τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά.Θα κάνει τη νεαρή γιατρό που κάνει το αγροτικό της στο χωριό και είναι σχεδόν αρραβωνιασμένη με τον Μάνο.
Καινούργια κάτοικος του Κολοκοτρωνιτσίου στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» θα είναι και η Ζέτα Δούκα, η οποία θα αναστατώσει το χωριό και ειδικά τη ζωή του Περίανδρου Πώποτα.

Ο Περίανδρος Πώποτας παραμένει δήμαρχος, με το περουκίνι του να έχει αντικατασταθεί από ένα λούτρινο κουκλάκι κουνάβι.

Η Βάλια (Έφη Ρασσιά) – δικηγόρος πια – επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της. Εκεί, ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Μάνο πλέον) (Πάρις Σκαρτσολιάς) και η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έρωτα.

Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις