Αλεξάνδρα Παλαιολόγου Αρναούτογλου: Για όλους και για όλα μίλησε η γνωστή ηθοποιός, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show”. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύντροφό της Σωτήρη Χατζάκη, στις κρίσεις πανικού, αλλά και στην τηλεόραση. Η ίδια αποκάλυψε πως είναι 51 ετών.

Σχετικά με τον σύντροφό της ανέφερε: «Τον Σωτήρη τον ξέρω πολλά χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που θαύμαζα, αλλά δεν είχε τύχει να έρθουμε κοντά. Πάνω από όλα τον θαυμάζω. Ναι είμαι ερωτευμένη», ενώ ανέφερε: «Αυτό που ζητάω από τον σύντροφό μου είναι να υπάρχει πνευματικότητα, τρυφερότητα, ειλικρίνεια και σεβασμός». Για το 2019 σημείωσε πως: «Το έτος τελειώνει εξαιρετικά! Έκανα ξανά τηλεόραση μετά από χρόνια και γνώρισα έναν άνθρωπο που θεωρώ σύντροφο ζωής».

Για την επιστροφή της στην τηλεόραση, ανέφερε: «Είχα να κάνω τηλεόραση τρία, τέσσερα χρόνια. Τα τελευταία χρόνια δεν είχα καμία πρόταση για να δουλέψω στην τηλεόραση. Δεν μελαγχόλησα ποτέ! Έκανα κάποια guests και θεωρούσα πως όταν φύγει η κρίση θα επανέλθω γιατί είμαι ένα από τα πρόσωπα της τηλεόρασης».

Αναφέρθηκε τέλος και στις κρίσεις πανικού που βίωνε κατά καιρούς: «Έπαθα μια φορά στη ζωή μου κρίση πανικού, όταν έκανα το “Φιλί ζωής”. Άρχισα να έχω όλο το πακέτο, πήγαινα κάθε μέρα στο νοσοκομείο για να με εξετάσουν. Δεν είχα καταλάβει τι είχα. Με βοήθησε ο Φίλιππος ο Σοφιανός, ο οποίος με έστειλε σε έναν ψυχίατρο. Τότε εκείνος μου είπε τι έχω και μου έδωσε φαρμακευτική αγωγή για τις κρίσεις. Δεν έκανα ψυχοθεραπεία, έχω καλούς φίλους».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις