Γιώργος Λιάγκας: Από τα πρώτα πράγματα που του ζήτησε ο Θέμης να σχολιάσει ήταν πώς δέχτηκε την πρόταση του ΣΚΑΪ να κάνει εκπομπή infotainment κι όπως είπε έπαιξε ρόλο ότι ο σταθμός αποδέχθηκε την προϋπόθεση ότι δεν θα ήταν ευθέως απέναντι από την πρώην σύζυγό του, Φαίη Σκορδά. Ωστόσο, μεγάλο μέρος της συζήτησης στράφηκε σε ό,τι συνέβη στην “αποφράδα” εκπομπή με το περιστατικό ασέλγειας εις βάρος κοπέλας στο ΑΠΘ.

"Δεν χάσαμε το μέτρο γιατί δεν καταλάβαμε ποτέ ποιο είναι το μέτρο. Δεν κατάλαβε κανένας μας ότι το γεγονός αυτό είχε μια πολύ σοβαρή διάσταση. Κι αν οικτίρω τον εαυτό μου από τότε κάθε βράδυ, κι αν έχω χάσει τον ύπνο μου κι αν έχω χάσει 6-7 κιλά -αυτό είναι το καλό της ιστορίας- κι αν είμαι πάρα πολύ και βαθιά στεναχωρημένος είναι γιατί δεν καταλάβαμε ότι αυτό το γεγονός είχε μια σοβαρή διάσταση. Βγάλαμε από το μυαλό μας εκείνη την ώρα ότι υπάρχει και μια κοπέλα στο πλάνο", είπε μεταξύ άλλων.

"Ο κόσμος είχε δίκιο"

"Ο ένας έκοβε και ο άλλος έραβε και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Ποτέ δεν διακωμωδήσαμε την κοπέλα. Καταγγείλαμε την πράξη, εννοείται. Όταν καταλάβαμε ότι κάναμε πλάκα με ένα γεγονός πάρα πολύ σοβαρό την επόμενη μέρα ζητήσαμε συγγνώμη, τη μεθεπόμενη, έχω ζητήσει πάνω από 5-6 φορές ειλικρινά συγγνώμη και μετά ακολούθησε ένας χαμός στα social media, ως ένα βαθμό απόλυτα δικαιολογημένα διότι θίξαμε ανθρώπους που πίστευαν σε μένα, με έχουν παρακολουθήσει σε μια πορεία πολλών χρόνων να πρωταγωνιστώ στην τηλεόραση. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω πει τη γνώμη μου και τσιμπημένα αλλά πάντα με ευπρέπεια και χωρίς να έχω σκοπό να προσβάλω κάποιον. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου. Όταν μετά κατάλαβα ότι είμαι ένας πατέρας με παιδιά και μου συνέβη όλο αυτό το πράγμα τρελάθηκα διπλά και τριπλά και κατάλαβα ότι όλος αυτός ο κόσμος έχει δίκιο ακόμα και αυτός ο κόσμος που υπερέβαλε και μου ευχόταν να πάθω καρκίνο εγώ, τα παιδιά μου, να πεθάνουμε", είπε μεταξύ άλλων.

"Δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω"

Μίλησε και για την επίθεση του Ρουβίκωνα και εξήγησε ότι θα μπορούσε να είχε συναντηθεί μαζί τους αφού είχε φύγει από το σπίτι του με τον ένα του γιο λίγη ώρα πριν γίνει το περιστατικό: "Άγρια πράγματα τα οποία ως ένα βαθμό τα δικαιολογώ, γιατί ήταν λάθος αυτό που κάναμε και το λάθος το πληρώνω. Έχω να κοιμηθώ καλά από τις 7 Νοεμβρίου και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ". "Το άλλοθι που δίνω στον εαυτό μου είναι ότι δεν υπήρχε καμία μα καμία πρόθεση, δεν ήταν θέση μου αυτό. Και στις ανθρωποκτονίες ακόμα κρίνεται και η πρόθεση και δεν υπήρχε πρόθεση" είπε. “Ο τελευταίος που θα μπορούσε να κάνει πλάκα με μια γυναίκα είμαι εγώ και αυτό είναι που με τυραννάει ακόμα περισσότερο. Ελπίζω μια μέρα να το ξεπεράσω και ο κόσμος να μου δώσει το δικαίωμα να με συγχωρήσει. Ήταν μια κακή τηλεοπτική στιγμή. Ήταν σαν να έπεσε μαύρο σε μια τηλεοπτική παρέα”.