Γιώργος Λιάγκας: "Το 'Ευτυχείτε' ποιο είναι;" ρώτησε με απορία τον Θέμη Γεωργαντά για να του εξηγήσει ότι πρόκειται για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. "Δεν είναι αισθητικά η τηλεόραση που μου αρέσει. Η Κατερίνα μου αρέσει σαν παρουσιάστρια και πιστεύω ότι έχει πορεία στην τηλεόραση".

"Δε σημαίνει πως ό,τι κάνει νούμερα είναι καλό ούτε ό,τι δεν κάνει είναι κακό" και έφερε ως παράδειγμα την Ελεονώρα Μελέτη που πέρσι έκανε νούμερα και φέτος όχι αλλά παραμένει η ίδια και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που του συνέβη το αντίθετο αλλά είναι ο ίδιος Γρηγόρης με καλό lead in από τις "Μέλισσες".

Για το Big Brother είπε ότι το κανάλι κάνει πάρα πολύ μεγάλη μελέτη για τους χαρακτήρες.

Θεωρεί τη Φαίη Σκορδά την καλύτερη παρουσιάστρια μετά τη Μενεγάκη, ενώ είπε ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου "γκρινιάζει πάρα πολύ και δεν της αξίζει γιατί είναι πολύ καλή παρουσιάστρια και σίγουρα θα επιστρέψει και θα κάνει κάτι καλό στην τηλεόραση".

Για τον Νίκο Μουτσινά είπε ότι "είναι η χρονιά του" και τόνισε: "Όπου και να πάω ακούω για τον Νίκο".

Για το ζεύγος Βαρθακούρη είπε ότι έχει καταλάβει ότι είναι ερωτευμένοι αλλά δεν θα μπορούσε να του πουν ή να πει τα λόγια που ανταλλάσσουν μεταξύ τους ενώ όπως είπε πιστεύει ότι η Αντελίνα θα δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις να κάνει εκπομπή μόνη της.