Νικητής Voice 2019: Ο τραγουδιστής του δρόμου και νικητής του διαγωνισμού Δημήτρης Καραγιάννης κατάφερε να προκριθεί στην τελική δυάδα, όπου «αντιμετώπισε» τη συριανή Ελπίδα Γαδ από την ομάδα της Ελεονόρας Ζουγανέλη. Οι δύο φιναλίστ τραγούδησαν από ένα τραγούδι. Η Ελπίδα ερμήνευσε το «Πόσο πολύ σ' αγάπησα», κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού, ενώ αμέσως μετά ανέβηκε στη σκηνή ο Δημήτρης Καραγιάννης, με την τελευταία του ερμηνεία στο παιχνίδι, να είναι το τραγούδι «Sorry seems to be the hardest word».

Μετά τη σύντομη ψηφοφορία του κοινού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του Δημήτρη Καραγιάννη που ανήκε στην ομάδα του Σάκη Ρουβά για νικητή του φετινού διαγωνισμού, μέσα σε αποθέωση από το κοινό. Αμέσως ο Σάκης Ρουβάς έσπευσε να τον αγκαλιάσει, ενώ ο ίδιος είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν περίμενε να είναι αυτός που θα επιλέξει το κοινό για νικητή του φετινού The Voice.

Ο Δημήτρης Καραγιάννης έφυγε από το παιχνίδι με ένα νέο αυτοκίνητο και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Minos EMI/ Universal. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη του, ο Δημήτρης είπε: «Ζω το όνειρο. Δεν το περίμενα. Ακόμα δεν το πιστεύω. Είμαι σε μια έκσταση». «Δεν περίμενα να κερδίσω, γιατί ήμουν εδώ να δοκιμάσω την φωνή μου. Με την καθοδήγηση του Σάκη ήρθε αυτή η νίκη», ανέφερε ο νικητής του διαγωνισμού. Όσο για τη φιναλίστ, Ελπίδα Γαδ, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που την είχε στην ομάδα της, ανακοίνωσε πως θα την έχει μαζί της στο μαγαζί όπου θα κάνει εμφανίσεις.

Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Καραγιάννη, μετά τη νίκη του στο #TheVoiceGR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr) στις

Στην πρώτη φάση του τελικού τραγούδησαν οι οκτώ φιναλίστ με την εξής σειρά εμφάνισης:

  1. Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά –Κωνσταντίνος Τσιμούρης– «Let me Entertain you»
  2. Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου –Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη– «Μία είναι η ουσία»
  3. Από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη –Ελπίδα Γαδ- «Χειμωνανθός»
  4. Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά –Δημήτρης Καραγιάννης-«Unchained Melody»
  5. Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου –Έλλη Πλατάνου– «Proud Mary»
  6. Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη -Κώστας Χειλάς– «Ήτανε μια φορά»
  7. Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά –Ειρήνη Τσοκούνογλου– «Αγόρι μου»
  8. Από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη–Γιώργος Ευθυμιάδης– «Σαν πλανόδιο τσίρκο»

Το κοινό ψήφισε και οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση της βραδιά του τελικού ήταν οι:Ελπίδα Γαδ, Δημήτρης Καραγιάννης,Κώστας Χειλάς καιΓιώργος Ευθυμιάδης. Το κοντέρ μηδενίστηκε και οι τέσσερις παίκτες του Voice ξανατραγούδησαν για να κερδίσουν την προτίμηση του κοινού. Από τη δεύτερη εμφάνιση των τραγουδιστών-υποψήφιων ξεχώρισαν δύο: ΗΕλπίδαΓαδ και ο Δημήτρης Καραγιάννης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις