Βασίλισσα Ελισάβετ: Χριστουγεννιάτικο μήνυμα χωρίς τον Χάρι και την Μέγκαν [vid & pic]

Βασίλισσα Ελισάβετ: Χριστουγεννιάτικο μήνυμα χωρίς τον Χάρι και την Μέγκαν [vid & pic]

Βασίλισσα Ελισάβετ: Σάλος στη Μεγάλη Βρετανία με το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς από τις οικογενειακές φωτογραφίες που συνοδεύουν πάντα την Βασίλισσα στο μήνυμά της έλειπαν οι φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, αλλά και του "έκπτωτου" Άντριου.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι εφημερίδες εξέτασαν με κάθε λεπτομέρεια τα αποσπάσματα από το μήνυμα της βασίλισσας και η εφημερίδα Times σημείωσε ότι η συλλογή οικογενειακών φωτογραφιών στο γραφείο της φαίνεται να επικεντρώνεται στην άμεση σειρά διαδοχής. Μαζί με μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία του γιου της Καρόλου με τη σύζυγό του Καμίλα, μια άλλη δείχνει τον Ουίλιαμ και την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου του εξάχρονου πρίγκιπα Τζορτζ. Στις φωτογραφίες υπάρχει επίσης ο πατέρας της βασίλισσας, ο βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ’ .

Ωστόσο η συλλογή φωτογραφιών δεν περιλαμβάνει τον Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν, σε αντίθεση με πέρυσι όταν η βασίλισσα έδειξε μια φωτογραφία από τον γάμο τους, σύμφωνα με τους Times. Η Daily Mirror σημείωσε ότι δεν υπάρχει ούτε η φωτογραφία του Άντριου. Το μήνυμα της βασίλισσας μαγνητοσκοπήθηκε στον Πύργο του Ουίνδσορ και είναι παραγωγή του BBC.