Φρέντι Μέρκιουρι: Κανείς δεν ήξερε την αγάπη που είχε στα πολυτελή αυτοκίνητα ο δυναμικός και ταλαντούχος Φρέντι Μέρκιουρι, η φωνή του διάσημου συγκροτήματος Queen. Ο καλλιτέχνης που έμελλε να γίνει σύμβολο της σύγχρονης μουσικής ήταν φανατικός οπαδός της αυτοκίνησης και μάλιστα είχε μια μεγάλη λατρεία στις λιμουζίνες. Η ειρωνεία βέβαια είναι ότι το αστέρι της ροκ μουσικής δεν ήξερε να οδηγεί, δεν είχε δίπλωμα και ουδέποτε προσέλαβε κάποιον σοφέρ. Ο τραγουδιστής των Queen, είχε μάλιστα στην συλλογή του, μια Daimler DS420 που ήταν το αγαπημένο αυτοκίνητο της βασιλικής οικογένεια και ειδικά της βασίλισσας Ελισάβετ. Φυσικά από τη συλλογή με λιμουζίνες του εκκεντρικού τραγουδιστή δεν θα μπορούσε να λείπει μια Rolls Royce που την οδηγούσε στο Λονδίνο η οποία διέθετε στο εσωτερικό και τηλέφωνο κάτι πρωτότυπο τηλεφώνου, για τη δεκαετία του ΄80.

Την συλλογή με λιμουζίνες του Φρέντι Μέρκιουρι συμπλήρωνε μια Mercedes 420 SEL, που την είχε αγοράσει το 1986 και η οποία πουλήθηκε πέντε χρόνια μετά το θάνατό του τραγουδιστή.

Το πραγματικό του όνομα Φρέντι Μέρκιουρι ήταν Φαρόκ Μπουλσάρακαι γεννήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 1946 στο κρατικό νοσοκομείο της Ζανζιβάρης.Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους και πιο χαρισματικούς τραγουδιστές όλων των εποχών και είναι γνωστός για την εκκεντρική του εμφάνισηστη σκηνή και το τεσσάρων οκτάβων εύρος φωνής του. Έγινε διάσημος ως τραγουδιστής, συνθέτης και πιανίστας του βρετανικού ροκ συγκροτήματος Queen.
Η μεγάλη επιτυχία ήταν το τραγούδι «The show must go on». Ίσως ήταν και ένας τρόπος να αποχαιρετήσει τα εκατομμύρια θαυμαστών του αφού έφυγε από τη ζωή το 1991, σε ηλικία 45 ετώναπό Έιτζ και μάλιστα μια μέρα πριν το θάνατό του, είχε προγραμματίσει να μιλήσει δημόσια για το έιτζ …

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις