Καφέ της Χαράς νέα επεισόδια: Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της πολυαγαπημένης σειράς του ANT1 , η Ρένια Λουιζίδου μιλά στο TV Έθνος για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», εξομολογείται το άγχος της για το πώς το κοινό θα υποδεχθεί τη σειρά και κάνει μια αποκάλυψη για την πρώτη συνάντηση της Χαράςμε τον Πώποτα. "Το πρώτο «Καφέ της Χαράς» προβλήθηκε σε ένα τελείως άλλο τοπίο στην τηλεόραση, που σαφώς υπήρχαν µεγάλες παραγωγές. Είναι δύσκολη δουλειά και κοπιαστική. Έχει µεγάλο κόστος παραγωγής. Αναρωτιόµουν λοιπόν αν το νέο «Καφέ» ήταν εφικτό να γίνει µε τα σηµερινά δεδοµένα που επικρατούν. Ήταν σηµαντικό αυτό. Θέλαµε το επίπεδο να είναι αντάξιο του προηγούµενου. Όχι κατώτερο, παρότι το δικαιολογεί η εποχή. Θα µπορέσουµε να το κάνουµε σωστά;». Αυτή ήταν η απορία µου. ∆εν ήταν απλό να οργανωθεί σωστά…".

Ποιες θα είναι οι µεγάλες αλλαγές που θα δουν οι τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο;
Αρχικά το «Καφέ της Χαράς» δεν υπάρχει. Εχει καεί από εµπρησµό. Μετά από αυτό λόγω στενοχώριας η Χαρά, που είχε µεταναστεύσει στην Αυστραλία, είχε διακόψει επαφές µε αγαπηµένα της πρόσωπα, όπως η Σταυρούλα και η Τασία. Εχει εξαφανιστεί, κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Η Χαρά ζει στην Αυστραλία µε έναν νέο σύντροφο στη ζωή της. Η κόρη της, δικηγόρος πια, η Βάλια, αποφασίζει να εξιχνιάσει πώς έγινε ο εµπρησµός στο «Καφέ της Χαράς». Πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι και η Χαρά πηγαίνει και αυτή για να την πάρει να φύγουν. Η Χαρά λοιπόν έχει µια σχέση, το «Καφέ» δεν υπάρχει και η Βάλια αποφασίζει να µείνει στο χωριό και να ξανανοίξει το καφέ.

Θα ήθελα λίγο να µου περιγράψεις την πρώτη σκηνή µε τον Χάρη Ρώµα. Τι θα δούµε…
Η πρώτη συνάντηση είναι απρόβλεπτη. Συναντιούνται χωρίς να το περιµένουν. Τυχαία. Γνωρίζει βέβαια ο ένας την ύπαρξη του άλλου στο χωριό. Υπάρχει αµηχανία, αλλά από τη δεύτερη φράση που ανταλλάσσουν αρχίσουν να κοντράρονται και να διαφωνούν. Και ακολουθεί ο πρώτος καβγάς.

Το πρώτο «Καφέ» ήταν η σειρά µε την οποία αµείφθηκες µε τα περισσότερα χρήµατα στην τηλεόραση;
"Το “Καφέ” κράτησε τρία χρόνια. Έχοντας κλείσει λοιπόν ένα ποσό, πάνω σε αυτό παίρνεις την όποια αύξηση. Δεν ζήτησα ποτέ τα διπλά λεφτά γιατί έτσι μου ήρθε. Παίρναμε αύξηση πάνω στο αρχικό ποσό. Ήταν καλά λεφτά, όχι όμως συγκλονιστικά, με δεδομένο πως ήταν πολυπρόσωπο το καστ και ακριβή η παραγωγή. Όλοι είχαμε κάνει σκόντο για να κλείσουμε αυτή τη δουλειά, δήλωσε η Ρένια Λουιζίδου που τόνισε ότι στον δρόμο αρκετοί την φωνάζουν με το όνομα «Χαρά» καθώς την έχουν ταυτίσει με τη σειρά.

Το Καφέ της Χαράς, επιστρέφει με νέα επεισόδια μετά από 16 χρόνια και κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές μέσα από τα social media έχουν δημοσιεύσει και στιγμιότυπα από τις νέες τους περιπέτειες. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, εκτός από τους παλιούς ηθοποιούς που υπήρχαν στη σειρά, έχουν ενταχτεί και νέα πρόσωπα που θα αναστατώσουν τη ζωή του χωριού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις