Σάββας Πούμπουρας: O γνωστός παρουσιαστής βιώνει την πιο ευτυχισμένη και μοναδική στιγμή της ζωής του με την σύζυγο του, Αρετή Θεοχαρίδη.Συγκεκριμένα οΣάββας Πούμπουραςτο μεσημέρι της Πέμπτης έγινε πατέρας και μία ημέρα μετά δημοσίευσε φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του.Η λεζάντα γράφει:

«39 χρόνια ζωντανός.., μέσα από εμπειρίες, χαρές, δυσκολίες, στιγμές, δίψα να προσφέρω χαμόγελο και να δημιουργώ.., ..τώρα κατάλαβα ποιο είναι το πιο μεγαλειώδες δημιούργημα στην ζωή ενός ανθρώπου…Καλωσήρθες κορίτσι μου. Έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου.. Η ζωή είναι γλυκόπικρη και αυτό είναι το νόημα..: Οι εναλλαγές – Θα τα ζήσουμε όλα παρέα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, η Αρετή Θεοχαρίδηγέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκιβάρους 2.900 γραμμαρίων και ύψους 51 εκατοστών.

Βεβαίως λίγη ώρα μετά την γέννηση της κόρης, ο Σάββας Πούμπουραςέκανε σχετικάinstastories του μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η θέα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου και σχολίασε «Ευλογημένος».

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής, ο γνωστός παρουσιαστής ευχαρίστησε για τις ευχές που δέχτηκε, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Twitter: «Αγαπημένοι μου φίλοι, είμαι πτώμα συγγνώμη που δεν απάντησα χθες. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας! Είστε μοναδικά πλάσματα όλοι σας. Πολλή αγάπη από μένα και θα σας έχω όμορφο update σύντομα».

Δείτε τις δημοσιεύσεις

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις