Καφέ της Χαράς: Όπως αποδείχθηκε μεγάλη μερίδα τηλεθεατών ανυπομονούσε για την επιστροφή τηςσειράςτουΑΝΤ1«Καφέ της Χαράς». Αυτό αποτυπώθηκε, άλλωστε, από τα νούμερα της τηλεθέασης, τα οποία ήταν άκρως υψηλά. Το«Καφέ της Χαράς»επέστρεψε ανήμερα των γενεθλίων τουΑΝΤ1και της συμπλήρωσης 30 χρόνων από τη λειτουργία του και καθήλωσε τους τηλεθεατές μπροστά από τις οθόνες τους.

Μάλιστα, όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, το δυναμικό κοινό "αγκάλιασε" την σειρά. Θα είναι ψέμα εάν πούμε πως δεν περιμέναμε αυτή την απήχηση. Για μια διαχρονική επιτυχία πρόκειται άλλωστε, ποιος δεν θα ήθελε να δει την συνέχεια;

Τα ποσοστά σύμφωνα με τη Nielsen

Η σειρά του Χάρη Ρώμα σημείωσε 40,3% στο γενικό σύνολο φτάνοντας σε τέταρτο ακόμη και το 46,4%. Στο δυναμικό κοινό τα πήγε ακόμη καλύτερα σημειώνοντας 44% μέσο όρο και φτάνοντας στο 51,1% σε τέταρτο.

Ενδιαφέρον έχει να δούμε εάν τα επόμενα επεισόδια θα έχουν την ίδια δυναμική. Αν συνεχίσει έτσι πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΑΝΤ1 θα έχει στο πρόγραμμά του δύο από τις επιτυχίες της χρονιάς αφού μην ξεχνάμε ότι και οι «Άγριες Μέλισσες» σαρώνουν σε τηλεθέαση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις