Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι παρουσιαστές των εκπομπών του Σαββάτου, διέψευσαν σε πρώτη φάση, πληροφορίες που ήθελαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να είναι σε σοβαρή κατάσταση. Η Ναταλία Γερμανού, δήλωσε στην εκπομπή της πως επικοινώνησε με την Σοφία Βόσσου, που είναι αγαπημένη φίλη, πρώην σύντροφος και συνεργάτης του και πως εκείνη την ενημέρωσε πως η κατάσταση της υγείας του δεν είναι πολύ σοβαρή, ωστόσο ότι θα μείνει για αρκετές ημέρες στο "Ιπποκράτειο" όπου νοσηλεύεται.

"Να πούμε δύο πράγματα που είναι καθησυχαστικά για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, έλεγαν πως είναι στην Εντατική. Δεν ισχύει κάτι από όλα αυτά, εμείς επικοινωνήσαμε με τη Σοφία Βόσσου που είναι δίπλα του. Έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού και χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο, όμως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Είναι όλα καλά και θα είναι καλύτερα τις επόμενες ημέρες" ανέφερε η παρουσιάστρια.

Στην εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου, είπε πως τα νέα για τηνκατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, ήταν πολύ ανησυχητικά. "Όλοι είδαμε την κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου και τον είδαμε ότι ήταν καταβεβλημένος. Είχε αποτραβηχτεί και είχε προσπαθήσει να διαχειριστεί τα οικονομικά και τα συναισθηματικά του θέματα, αλλά ο θάνατος του αδελφού του τον τσάκισε" είπε.

Δημοσιογράφος της εκπομπής της, μετέφερε πως δεν είναι στην Εντατική, όπως είχε γραφτεί σε διάφορα sites, ούτε είναι διασωληνωμένος. "Οι οικείοι του είναι καθησυχαστικοί, λένε πως η πρώτη εκτίμηση ήταν για έμφραγμα. Η νεότερη πληροφορία είναι πως δεν έχει πάθει έμφραγμα, αλλά μία λοίμωξη του αναπνευστικού. Ήρθε σε επαφή με πολύ κόσμο στην κηδεία, ήταν εξασθενημένο το ανοσοποιητικό και έχει μια μηχανική υποστήριξη στην αναπνοή, αλλά τα νέα δεν είναι ανησυχητικά" είπε η παρουσιάστρια.

Βαρύ πλήγμα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ήταν ο θάνατος του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 72 χρόνων. "Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα", έγραψε, αποχαιρετώντας τον αδελφό του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κηδεία του αδελφού του

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις