Η Τζόυς Ευείδη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για τα όνειρά της,έκανε αποκαλύψεις για το αγαπημένο σήριαλ που επέστρεψε στις οθόνες μας το 'Καφέ της Χαράς" ενώ προς έκπληξη όλων, ανέφερε πως δεν νιώθει ότι τα έχει καταφέρει και δεν νιώθει πωςείναι μια καταξιωμένη επαγγελματίας. Η αγαπημένη Σταυρούλα από το "Καφέ της Χαράς", είπε ακόμη πως δεν είχε όνειρο να γίνει ηθοποιός και τα σχέδια για το μέλλον δεν έχουν σχέση με τα επαγγελματικά της.

"Είσαι μια καταξιωμένη ηθοποιός με μεγάλη πορεία και εμπειρία στο χώρο της υποκριτικής"

Τέτοιες μπούρδες δεν μπορώ… Καταξιωμένη… δεν νιώθω καθόλου καταξιωμένη.

Τι νιώθεις;

"Δεν ξέρω τι σημαίνει καταξιωμένος ηθοποιός… θα μπορούσα να έχω τόσα χρόνια καριέρας και να έχω παταγώδεις αποτυχίες. Όταν ήμουν πιτσιρίκα, ήθελα να κάνω μια δουλειά που δεν θα έχει διά­βασμα κι εξετάσεις και διάλεξα μια δουλειά που έχει ακριβώς αυτό, διάβασμα και καθημερινές εξετάσεις! Είμαι πολύ τυχερή που έχω τον παράγοντα διασκέδαση στη δουλειά μου, δεν είναι όλες οι δουλειές έτσι, υπάρχουν δουλειές που είναι σκληρές και δεν γελάς τόσο πολύ, δεν έχεις τέτοια εξαιρετική σχέση με τους υπόλοιπους. Ποτέ όμως δεν μπορείς να πεις ότι είσαι εντάξει φτάνοντας σ' ένα σημείο. Σε κάθε δουλειά που κάνεις πρέπει πάντα να αποδείξεις κάτι. Είναι πολύ δύσκολη η δουλειά του ηθο­ποιού, αλλά πολύ αγαπημένη, τώρα πια ξέρω γιατί την έκανα".

Ο περισσότεροι κόσμος σε έχει στο μυαλό του ακομπλεξάριστη, ειλικρινή άνθρωπο, άνθρωπο χαρούμενο.

Βασικά, είμαι βαθιά συμπλεγματική, καμιά σχέση με το… ακομπλεξάριστη, με μεγάλες περιόδους κατάθλιψης, αλλά όταν είμαι χαρούμενη, είμαι… χαρούμενη. Δεν επιδίωξα ποτέ τη δημοσιότητα, γενικά, δεν κυνηγάω την προβολή μου.

Πρόσφατα η Τζόυς Ευείδη είχε δηλώσει ότι νιώθει χαρούμενη που μετά από 15 χρόνια συγκεντρώθηκαν όλοι οι συντελεστές του "Καφέ της Χαράς " μαζίκαι κυρίως για το γεγονός ότι ζουν όλοι. "Και μόνο που ζούμε, λοιπόν, είναι πανηγύρι. Αγαπιόμαστε από την πρώτη στιγμή", είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις