Ανδρέας Μικρούτσικος:Αισιοδοξία εκφράζουν οι θεράποντες γιατροί του Ανδρέα Μικρούτσικου που παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν να αναφέρει ότι: «Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή αλλά βαίνει βελτιούμενη».

Tο νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου (06/01)

«Ανακοινώνεται, ότι ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και κλινικά σταθεροποιημένος, υπό φαρμακευτική αγωγή. Η περαιτέρω διερεύνηση της κατάστασής του, (η οποία κρίνεται σοβαρή αλλά βαίνει βελτιούμενη), προγραμματίζεται για την συνέχεια. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου».

Nα θυμίσουμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου«Ιπποκράτειο» Αθήνας, το απόγευμα της Παρασκευής 4 Ιανουαρίου, με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Στο πλευρό του παρουσιαστή βρίσκονται όλες τις ημέρεςο γιος του Στέργιος και η πρώην σύντροφός του Σοφία Βόσσου. Η τραγουδίστρια, μιλώντας στο Star είπε πως «η κατάσταση της υγείας του επιβαρύνθηκε μετά την κηδεία του αδερφού του Θάνου Μικρούτσικου. "Είχε έλλειψη οξυγόνου ο άνθρωπος. Τον έχουν προληπτικά στη ΜΕΘ και του κάνουν και κάποιες άλλες εξετάσεις. Λόγω της λοίμωξης έχουν αυξηθεί τα λευκά αιμοσφαίρια και ανέβασε πίεση", τόνισε η πρώην σύντροφος του παρουσιαστή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις