"Καφέ της Χαράς" Ζέτα Δούκα:Το «Καφέ της Χαράς» έκανε δυναμικό comeback στους τηλεοπτικούς δέκτες μας λίγο πριν την έλευση του 2020 και τρέλανε τα μηχανάκια της AGB με το κοινό να περιμένει με ανυπομονησία το νέο επεισόδιο. Η γνωστή σειρά επέστρεψε με τους περισσότερους από τους παλιούς ηθοποιούς αλλά και με αρκετούς νέους. Ο Χάρης Ρώμας είχε αποκαλύψει πριν από αρκετό καιρό ότι νέα πρωταγωνίστρια του καινούργιου "Καφέ της Χαράς" θα είναι και η ηθοποιός Ζέτα Δούκα.
Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» για τον ρόλο της στο «Καφέ της Χαράς». «Δεν αποκαλύπτω το ρόλο μου, δεν μου επιτρέπεται, αλλά έχει να κάνει γενικότερα με ένα σενάριο που “πατάει” επάνω σε μια Χαρά του παρελθόντος αλλά και μια ανανέωση σε σχέση με το μέλλον».

Οι ανατροπές και οι εξελίξεις στο Κολοκοτρωνίτσι θα είναι πολλές και σε αυτό θα συμβάλλει η εμφάνιση της Ζέτας Δούκα. «Ο ρόλος μου είναι η Στέλλα, μια γυναίκα δυναμική, ξύπνια, πονεμένη, με ένα παρελθόν δύσκολο και μυστηριώδες, το οποίο θα αποκαλυφθεί στους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή που θα εμφανιστεί αλλά δεν θα το ξέρουν οι υπόλοιποι στο Κολοκοτρωνίτσι. Η γυναίκα αυτή αναμένεται να φέρει τα πάνω – κάτω. Η ίδια πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι για να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, ζητάει εργασία από το μόνο άνθρωπο που γνωρίζει και θεωρεί ότι μπορεί να της συμπαρασταθεί κι αυτή είναι η Βάλια, η κόρη της Χαράς. Γενικώς, θα ταράξει πολύ τα “νερά” των ανθρώπων του χωριού αλλά και ειδικώς του Περίανδρου Πώποτα», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις