Justin Bieber:Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε ο Justin Bieberπου μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας του.Ο Ο 25χρονος, ο οποίος έχει 124 εκατομμύρια “ακολούθους σε ανάρτησή του στο Instagram αποκάλυψε ότι έχει προσβληθεί από τη νόσοτου Lyme(βορρελίωση) ."Πρόσφατα μου διέγνωσαν τη νόσος του Lymeκαι επιπλέον είχα μια σοβαρή περίπτωση χρόνιας μονοπυρήνωσης που επηρεάζουν το δέρμα μου, την νευρική λειτουργία, την ενέργειά μου και εν γένει την υγεία μου", έγραψε σε απάντηση σε όσους έκαναν εικασίες ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με ναρκωτικά.

Άλλοι διάσημοι που έχουν νοσήσει από την συγκεκριμένη ασθένεια, είναι ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν, το μοντέλο Μπέλα Χαντίντ και η τραγουδίστρια Αβριλ Λαβιν. Το 2015, η Λαβιν αποκάλυψε ότι για πέντε ολόκληρους μήνες παρέμεινε κλινήρης λόγω της Βορρελίωσης. Περαιτέρω διευκρινίσεις για την κατάσταση της υγείας του θα δοθούν με μια σειρά ντοκιμαντέρ για την ζωή του που προβλέπει να αναρτήσει ο ίδιος στο YouTube προσεχώς, πρόσθεσε. Ο νεαρός τραγουδιστής είναι πανταχού παρόν στην πλατφόρμα αυτή. Ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που ξεπέρασε τις 10 δισεκατομμύρια προβολές στο Vevo, μουσικό κανάλι στο YouTube. Ο Justin Bieberέχει επίσης πολύ μεγάλη παρουσία στο Twitter, στο οποίο είναι μια από τις διασημότητες με τους περισσότερους "ακολούθους" (107 εκατομμύρια), ωστόσο έπεται του Μπαράκ Ομπάμα που "ακολουθείται" από 111 εκατομμύρια.

Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε στις 4 Ιανουαρίου το καινούργιο τραγούδι του "Yummy", το οποίο έχει ήδη περισσότερες από 30 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ.
“Ήταν κανά δυο δύσκολα χρόνια, αλλά η λήψη της σωστής θεραπείας για την αντιμετώπιση αυτής της ανίατης ασθένειας θα βοηθήσει και θα επιστρέψω καλύτερα από ποτέ”, διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ο Justin Bieber.


Τι είναι η νόσος του Lyme

Η νόσος του Lymeμεταδίδεται με το τσίμπημα τσιμπουριών που έχουν μολυνθεί από το βακτήριο της βορρέλιας.Το συγκεκριμένο είδος τσιμπουριού ζει σε περιοχές με έντονο πράσινο και γι’ αυτό είναι σημαντικό να ακολουθείτε τους βασικούς κανόνες υγιεινής έπειτα από κάθε εξωτερική δραστηριότητα. Μολονότι η εκδήλωση των συμπτωμάτων μπορεί να περιοριστεί σε ένα χαρακτηριστικό ερύθημα γύρω από την περιοχή του δήγματος από το έντομο, σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλεί σοβαρά και επώδυνα προβλήματα, κυρίως νευρολογικά, μυϊκά και στις αρθρώσεις. Η νόσος του Lyme εάν διαγνωστεί στα πρώτα στάδια -στις περισσότερες περιπτώσεις- θεραπεύεται με αντιβιοτικά. Τα συμπτώματα για τη νόσο του Lyme ποικίλουν και συνήθως εκδηλώνονται σταδιακά, ενώ το πλέον χαρακτηριστικό από αυτά είναι ένα εξάνθημα που εμφανίζεται στο σώμα σε διάστημα τριών με τριάντα ημερών από το τσίμπημα. Το εξάνθημα εμφανίζει περιμετρικά ερυθρότητα και έχει καθαρό κέντρο (θυμίζοντας το σχήμα ματιού), μεγαλώνει με αργό ρυθμό όσο περνούν οι μέρες, ενώ η συνολική του έκταση μπορεί να φτάσει τα 30 εκατοστά. Συνήθως, δεν συνοδεύεται από φαγούρα και πόνο, αν και μπορεί να νιώσετε ζεστό το σημείο κατά την επαφή. Το συγκεκριμένο εξάνθημα, αν και είναι το πλέον χαρακτηριστικό της νόσου του Lyme, μπορεί και να μην εμφανιστεί στο φορέα, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις ασθενών που παρουσιάζουν τέτοιου τύπου σημάδια σε παραπάνω από ένα σημεία στο σώμα τους.Άλλα συμπτώματα της νόσου μπορεί να είναι ο πυρετός, ρίγη, κρυάδες, κόπωση, πόνος στο σώμα, πονοκέφαλος, δυσκαμψία του αυχένα και πρησμένοι λεμφαδένες, ενώ, εάν τα πρώτα συμπτώματα δεν αντιμετωπιστούν άμεσα, μπορούν να προκαλέσουν πόνο στις αρθρώσεις, νευρολογικά και καρδιακά προβλήματα, (όπως ακανόνιστος καρδιακός παλμός), φλεγμονή στα μάτια και το ήπαρ (ηπατίτιδα).

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις