Γιατί ο Joaquin Phoenix θα εμφανιστεί με το ίδιο κοστούμι σε όλα τα βραβεία;

O Joaquin Phoenix θα φορέσει το ίδιο κοστούμι σε όλα τα events για να μειώσει το οικολογικό του αποτύπωμα
O Joaquin Phoenix θα φορέσει το ίδιο κοστούμι σε όλα τα events για να μειώσει το οικολογικό του αποτύπωμα

Τη βραδιά της απονομής των βραβείων για τις Χρυσές Σφαίρες 2020 ο Joaquin Phoenix φόρεσε ένα κοστούμι της Stella McCartney και αποφάσισε να εμφανιστεί σε όλα τα events που θα ακολουθήσουν με το ίδιο, για να μειώσει το οικολογικό του αποτύπωμα.

Μετά τη συγκλονιστική του ερμηνεία στην ταινία «Joker» και το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου-Δράμα στις Χρυσές Σφαίρες, ο κορυφαίος ηθοποιός είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο της χρονιάς και φαβορί για τα Όσκαρ, όπως και για πολλά επόμενα βραβεία. Ο Χοακίν Φοίνιξ αποφάσισε λοιπόν να εμφανιστεί σε όλα τα events που έρχονται με το ίδιο Stella McCartney κοστούμι, που φόρεσε και στις Χρυσές Σφαίρες, θέλοντας έτσι να διαμαρτυρηθεί για τη ρυπογόνο βιομηχανία της μόδας. Ο ηθοποιός είναι μέλος της οργάνωσης για την ηθική μεταχείριση των ζώων Peta, ενώ έχει εμφανιστεί και σε πολλά σποτ τονίζοντας πως δεν πρέπει να φοράμε ρούχα από δέρματα ζώων.

Η Stella McCartney, επίσης γνωστή οικολόγος, στηρίζει απόλυτα την επιλογή του: «Αυτός ο άντρας είναι νικητής, φορώντας custom made Stella McCartney, κάνει επιλογές για το μέλλον του πλανήτη», σχολίασε.