Ανδρέας Μικρούτσικος:Σε στεφανιογραφία υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στηΜονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου. Όπως αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, ηυγεία του παρουσιάζει συνεχή βελτίωση. Μάλιστα, αν η θετική ανταπόκρισή του στη φαρμακευτική αγωγή συνεχιστεί, ενδεχομένως να βγει από τηΜονάδα τα επόμενα 24ωρα, αναφέρεται στο ανακοινωθέν. Σύμφωνα με τους γιατρούς του, ο ασθενής σήμερα Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου, υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία για μεγαλύτερη διερεύνηση της πάθησης που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Δείτε τι αναφέρει το Ιατρικό Ανακοινωθέν:

"Ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής υπό φαρμακευτική αγωγή, στην οποία αντιδρά θετικά. Σήμερα υπεβλήθη σε στεφανιογραφία, στο πλαίσιο της αναγκαίας και ενδελεχούς διερεύνησης. Βαίνει συνεχώς βελτιούμενος και θα εξετασθεί το ενδεχόμενο για έξοδό του από την Μονάδα και μεταφορά του σε θάλαμο νοσηλείας. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ωρου".

Υπενθυμίζεται ότι οι θεράποντες ιατροί εκφράζουν αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του εδώ και μερικές ημέρες. Υπενθυμίζεται πως οΑνδρέας Μικρούτσικος εισήχθη με πνευμονικό οίδημα στο νοσοκομείο, μόλις λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αγαπημένου του αδερφού, ΘάνουΜικρούτσικου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις