Έρρικα Μπρόγιερ: Το τελευταίο αντίο είπαν στο κοιμητήριο του Ζωγράφου συγγενείς και φίλοι στην ΈρρικαΜπρόγιερ,την οποία συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία. Στο κοιμητήριο έχει συρρεύσει πλήθος κόσμου, με πολλούς εκπροσώπους του καλλιτεχνικού κόσμου να δίνουν το παρών. Ολοι αυτοί συνόδευσαν την Ερρικα Μπρόγιερ στην τελευταία της κατοικία και την αποχαιρέτησαν με ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα.

Τα πιο όμορφα μάτια του ελληνικού κινηματογράφου έκλεισαν για πάντα πριν από μία εβδομάδα σε ηλικία 77 ετών. Η Έρρικα Μπρόγιερ έσβησε νικημένη από τον καρκίνο. Η κόρη της Σάντρα Βουτσά που απέκτησε από τον γάμο της με τον Κώστα Βουτσά έχει ζητήσει αντί για στέφανα να δοθούν χρήματα στο σπίτι του ηθοποιού ή στο ΤΑΣΕΗ (Ταμείο αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών).

Από την κηδεία απουσιάζει η αδερφή της, Μαργαρίτα Μπρόγιερ, καθώς η υγεία της επιβαρύνθηκε μετά τον θάνατο της και αναγκάστηκε να διακομισθεί σε νοσοκομείο. Ερρικα και Μαργαρίτα υπήρξαν διάσημο ντουέτο που μεσουράνησε στη “χρυσή” εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις