Βίκυ Σταυροπούλου: Ο παρουσιαστής της εκπομπής που έκανε πρεμιέρα, Σάββας Πούμπουρας, σε συνεννόηση με την κόρη της έστησαν τη φάρσα που κατέληξε σε άγριες κραυγές και τρόμο για την ηθοποιό. Στην φάρσα που έστησαν, υποτίθεται πως η κ. Σταυροπούλου θα συναντούσε κάποιους που ενδιαφέρονταν να νοικιάσουν ακίνητο που έχει στην ιδιοκτησία της, αλλά η "συνάντηση" εκτυλίχθηκε σε θρίλερ με ανθρώπους να εμφανίζονται στα παράθυρα και κλόουν με τσεκούρια.

Η μητέρα και η κόρη, βρέθηκανσε ένα σπίτι στο Κορωπί, συναντώντας τους υποψήφιους ενοικιαστές. Η συζήτηση κυλούσε ομαλά, όταν άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα απρόοπτα, στα οποία αντιδρούν με φόβο και ανησυχία ο υπόλοιποι που συμμετείχαν, οι οποίοι αποδείχτηκε πως υποκρίνονταν. Στην αρχή, το απρόοπτο ήταν μία απρόσμενη επισκέπτρια, μετά ένας άγνωστος που φάνηκε σε μπαλκονόπορτα και τέλος η εμφάνιση του παρουσιαστή, με μάσκα κλόουν και τσεκούρι.

Η ηθοποιός έχασε την ψυχραιμία της όπως ήταν αναμενόμενο, ενώ στο τέλος – όταν αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα – ήπιε ένα ποτήρι νερό και τους είπε: "Είστε αισχροί!'.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις