Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ της Βρετανίας και ο αδελφός του διέψευσαν το δημοσίευμα που ήθελε το Γουίλιαμ να είναι απογοητευμένος την απόφαση του αδελφού του Χάρι και δήλωσαν πως δεν υπάρχει καμία αλήθεια στην μεταξύ τους "κακή σχέση". Η βασιλική οικογένεια που συναντάται σήμερα για να συζητήσει τους μελλοντικούς ρόλους του Χάρι και της Αμερικανίδας συζύγου του Μέγκαν μιλώντας σε κοινή τους ανακοίνωση για ψευδή ιστορία δήλωσαν: «Παρά τις ξεκάθαρες διαψεύσεις, δημοσιεύθηκε μια ψευδής ιστορία σε βρετανική εφημερίδα σήμερα, κάνοντας εικασίες σχετικά με την σχέση ανάμεσα στον Δούκα του Σά(-) και τον Δούκα του Κέμπριτζ. Για τα δυο αδέρφια που νοιάζονται τόσο βαθιά σχετικά με θέματα ψυχικής υγείας, η χρήση προκλητικής γλώσσας με τέτοιο τρόπο είναι προσβλητική και δυνητικά επιζήμια».
Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται ποιο δημοσίευμα αφορά, αλλά Βρετανικά Μέσα εικάζουν ότι πρόκειται για άρθρο της "The Sun" με τίτλο «Οι πρίγκιπες τα χάλασαν επειδή ο Ουίλιαμ δεν ήταν φιλικός απέναντι στη Μέγκαν


Να θυμίσουμε ότιη Βασίλισσα Ελισάβετ έχει καλέσει σε ιδιωτική συνάντηση τον πρίγκιπα Χάρι, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Κάρολο με θέμα το περίφημo Megxit.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις