Βαγγέλης Αλεξανδρής:Τον αγαπημένο ηθοποιό Βαγγέλη Αλεξανδρή υποδέχεται σήμερα το βράδυ Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, στο «The 2Night Show» , ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος παντρεύτηκε πρόσφατα τη γυναίκα της ζωής του, Έλενα, μιλά για το γλέντι του γάμου, παρουσία των συντελεστών των «Άγριων Μελισσών», καθώς και για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού, σε λίγο καιρό. Ο κλαριντζής των Άγριων Μελισσών Κυριάκος Βαμβακάς μιλάει και για τον ρόλο του στην αγαπημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 ενώ κάνει αποκαλύψεις για την εξέλιξη που θα έχει ο ρόλος του στη σειρά στα προσεχή επεισόδια.

Ποιος είναι όμως ο Βαγγέλης Αλεξανδρής
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετράει σημαντικές συνεργασίες τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο (12 μεγάλου μήκους και 13 μικρού) και την τηλεόραση. Μαζί με ηθοποιός είναι και σεναριογράφος αφού έχει γράψει δύο έργα και ετοιμάζεται και για ένα τρίτο. «Ετυμολογικά η λέξη “υποκριτική” με φρικάρει, γιατί αποτελείται από δύο λέξεις/έννοιες, με τις οποίες έρχομαι σε σύγκρουση στην καθημερινότητα. Το “υπό” και την “κριτική”. Εννοιολογικά σημαίνει ότι βάζω κάτω τα δεδομένα και με την λογική αναδεικνύω την αλήθεια. Σε μια τέχνη επιτρέπεται. Η ζωή θέλει συναίσθημα», έχει δηλώσειο ηθοποιός.

Στην τηλεόραση εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σειρά «Σε είδα», στον ALPHA, ένα κόνσεπτ που έμοιαζε πολύ με τη στήλη της Athens Voice, όπου κανείς γράφει για ανθρώπους που συνάντησε στο δρόμο τυχαία. Εμφανίστηκε λοιπόν σε ένα από τα αυτοτελή επεισόδια, το 2008, με τίτλο «Ο Επίμονος Κηπουρός». Πέρσι συμμετείχε στο σήριαλ του Open «Ελεύθερη Σχέση», πλάι στη Δήμητρα Ματσούκα, ενώ έχει κάνει και ένα πέρασμα από το σίριαλ «Κάτι χωρισμένα παλικάρια». Ως τη στιγμή που ήρθαν οι «Άγριες Μέλισσες». «Ο Κυριάκος, ο κλαρινιτζής, σύντροφος της Ουρανίας είναι ο ρόλος μου. Είναι τύπος μποέμ, αλέγκρο, πατριαρχικός, ουδέτερος στις πολιτικοκοινωνικές συζητήσεις, φιλοχρήματος και έχει μεγάλη καρδιά», είπε για τον ρόλο του.Είναι παντρεμένος με την Έλενα και περιμένει τον Μάρτιο το παιδί του που είναι αγόρι.