Χιου Γκραντ για Πρίγκιπα Χάρι: Ο διάσημος ηθοποιός Χιου Γκραντ μίλησε σε αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό και δήλωσε ευθαρσώς ότι είναι καθαρά με το μέρος του Πρίγκιπα Χάρι και της γυναίκας του Μέγκαν Μαρκλκαι υπέρ της απόφασής τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα: «Είμαι μάλλον με την πλευρά του πρίγκιπα Χάρι. Τα ταμπλόιντς δολοφόνησαν την μητέρα του και τώρα κάνουν κομματάκια την γυναίκα του. Νομίζω, ως άνδρας, πως είναι δουλειά του να προστατεύσει την οικογένειά του, οπότε είμαι με το μέρος του». Συζητώντας με τον παρουσιαστή Άντι Κόεν μαζί με τους Τσάρλι Χάναμ και Μάθιου ΜακKόναχι στο πλαίσιο προώθησης της νέας τους ταινίας "The Gentlemen", ο Χιου Γκραντ δήλωσε ότι διακρίνει στην οπτική τού Χάρι την επιθυμία να κινηθεί έξω από τα φώτα της δημοσιότητας, ιδιαίτερα λόγω του θανάτου της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό ο ίδιος ο πρίγκιπας Χάρι είχε επιτεθεί στον Τύπο, όταν περιέγραψε πως ο «μεγαλύτερος φόβος του» είναι η «γυναίκα του να πέσει θύμα των ίδιων ισχυρών δυνάμεων» που αντιμετώπισε η μητέρα του.
Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι συνεχίζουν ακάθεκτοι τα καθήκοντά τους. Την Δευτέρα, η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε το πράσινο φως στον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι και να μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Καναδά και Ηνωμένου Βασιλείου, κάτι όμως που δεν βρίσκει σύμφωνους του πολίτες του Καναδά.

Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σήμερα οι Καναδοί αγαπούν τον Πρίγκιπα Χάρι αλλα δεν θέλουν να επωμιστούν τα έξοδα της ασφάλειας τους. Το 73% των Καναδών που ρωτήθηκε από το ινστιτούτο Angus Reid εκτιμά ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σά(-) πρέπει να πληρώσουν «οι ίδιοι» όλα τα έξοδα που συνδέονται με τη διαμονή τους στον Καναδά, ιδίως τις δαπάνες για την ασφάλειά τους. Καναδικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι το κόστος που σχετίζεται με την προστασία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ανέρχεται σε περίπου 1,7 εκατομμύρια δολάρια Καναδά (1,2 εκατομμύρια ευρώ) τον χρόνο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις