Το τραγούδι μπήκε στη ζωή της Σοφίας Μάντη από όταν ήταν πολύ μικρή: «Η μητέρα μου με τάιζε νότες».Η Σοφία Μάντη είναι πολλά πράγματα μαζί, είναιτραγουδίστρια, τραγουδοποιός και δουλεύει και σαν νοσηλεύτρια σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας. Πάντα όπως μας είπε έκανε και τα δύο και δεν θα άφηνε το ένα για να κάνει το άλλο. «Ποτέ δεν άφησα το όνειρό μου γιατί συνέχεια κάπου τραγουδούσα. Η μουσική δεν έλειπε ποτέ από τη ζωή μου. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου το ραδιόφωνο ήταν πάντα ανοιχτό στο σπίτι».Η Σοφία Μάντη έδωσε συνέντευξη στον Flash.gr και μαζί με τα άλλα αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ιδιαίτερης σχέσης της με τον Δημήτρη Μητροπάνο. Ήταν πολύ φίλοι και πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι το τελευταίο απόγευμα, μια μέρα πριν πεθάνει ο αείμνηστος Δημήτρης Μητροπάνος ήταν μαζί και μιλούσαν για τον Ολυμπιακό: "Μιλούσαμε πολύ για τον Ολυμπιακό αυτή η ομάδα ήταν η αγάπη του. Κάθε Κυριακή βράδυ βλέπαμε τον Ολυμπιακό και το μόνο που θέλαμε ήταν να κερδίζει η ομάδα τίποτα άλλο".

Η Σοφία Μάντη είχε μια πραγματική σχέση καρδιάς με τον αξέχαστο ερμηνευτή, εξομολογήθηκε την αμέτρητη αγάπη που του είχε και αποκάλυψε τις ατέλειωτες συζητήσεις της για τα τραγούδια του. «Μιλούσαμε ώρες ατελείωτες για τα τραγούδια του. Ένα μεσημέρι μου λέει μικρή, έλα λίγο μέσα στο σαλόνι θέλω κάτι να ακούσεις κάτι που ετοιμάζω με τον Σταμάτη Κραουνάκη… Όταν έφτασε στο τραγούδι “Όταν έχω εσένα”, πραγματικά ένιωσα ρίγος, συγκινήθηκα, νομίζω ότι έκλαψα κιόλας .Είχα γουρλώσει τα μάτια μου και ήταν και το τραγούδι που έγινε τεράστια επιτυχία» .«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα συμβεί. Το προηγούμενο βράδυ είμαστανμαζί και το πρωίήμουν στο χειρουργείο και μου λένε οι συνάδελφοι "έφυγε ο Μητροπάνος" , πάγωσα δεν το πίστευα, έβαλα τα κλάματακαι ζήτησα να φύγω». Ενώ μας εξομολογήθηκε πως αν ήξερε ότι θα πεθάνει θα τον είχε συνέχεια αγκαλιά. «Μιλούσαμε για τα τραγούδια για τους τραγουδιστές που ήταν στο προσκήνιο. Το τραγούδι θέλει ψυχή, θέλει αλήθεια. Αυτό είχε καταφέρει αυτός ο άνθρωπος και για αυτό όλη η Ελλάδα υποκλινόταν στο ταλέντο του», πρόσθεσε η νεαρή τραγουδοποιός.

Η Σοφία Μάντη πιστεύει ότι ένας τραγουδιστής πρέπει να ξέρει από μουσική θαυμάζει πολύ την Ηρώ και κάποια στιγμή θέλει να συνεργαστεί με την Μαρινέλλα. Ο δημιουργός του δίσκου " Απόφαση", είναι ο ΔημήτρηςΔελλής.«Όλα αυτά τα υπέροχα τραγούδια έχουν γραφεί από το Δημήτρη Φάκο με τον οποίο έχουμε κάνει και ένα ντουέτο μαζί . Επιπροσθέτως υπάρχει μία ακόμη συμμετοχή τουΣταμάτη Χατζηευσταθίου. Ερμηνεύουμε ένα πολύ γλυκό ζεϊμπέκικο το «Τέσσερα καράβια» χωρίς όμως και να το τονίσω ο δίσκος να είναι καθόλου λαϊκός».Στον δίσκο παίρνουν μέρος εννέα μουσικοί που έπαιξαν με τη ψυχή τους που έπαιξαν μόνο με τα όργανά τουςόπως λέει η ίδια.


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις