Άγριες Μέλισσες: Δευτέρα 20 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 58:

Ο Μελέτης δεν προλαβαίνει να αποτελειώσει τον Κυπραίο και συλλαμβάνεται απ’ τον Προύσαλη. Παράλληλα, ο Δούκας στριμώχνεται όταν πληροφορείται πως η Ανέτ και ο Μιλτιάδης είναι ένα βήμα πριν αποκαταστήσουν την αδικία που έγινε με τη διαθήκη του πατέρα τους. Την ίδια ώρα, μια ζημιά που γίνεται από λάθος της Ασημίνας στο φόρεμα που δώρισε ο Κλεομένης στην Πηνελόπη, γίνεται η αφορμή για έναν μεγάλο καυγά ανάμεσα στην Ασημίνα και τη Μυρσίνη. Ένας καυγάς, στον οποίο θα χαθεί ο έλεγχος με ανυπολόγιστες συνέπειες. Η Ελένη δεν λείπει στιγμή απ’ το πλευρό του Κυπραίου, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του.

ΟΝικηφόρος μαζί με τη Δρόσω την ψάχνουν ανάστατοι σε όλο το χωριό αλλά εκείνη είναι εξαφανισμένη και αποφασισμένη να τελειώσει οριστικά το μαρτύριο της. Αργότερα, καταφέρνουν και την εντοπίζουν και η κοπέλα αποκαλύπτει στον Νικηφόρο πως η Μυρσίνη της έχει κάνει τη ζωή κόλαση. Εκείνος, έξαλλος, αντιμετωπίζει τη μητέρα του για πρώτη φορά και της μιλάει πολύ σκληρά προστατεύοντας τη σύζυγο του.

Ο Δούκας επισκέπτεται τον τραυματισμένο Κυπραίο και του κάνει μια γενναιόδωρη προσφορά, προσπαθώντας να εξαγοράσει τη σιωπή του. Από την άλλη, ο Μελέτης αρνείται να ομολογήσει για ποιο λόγο πυροβόλησε τον Κυπραίο, γεγονός που προκαλεί τις υποψίες του χωριού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις