Μπραντ ΠιτΤζένιφερ Άνιστον:Χρειάστηκε να περάσουν 15 χρόνια από την ανακοίνωση του διαζυγίου τους και πολλές ανατροπές στην προσωπική τους ζωή, για να βρεθούν και πάλι μαζί … Παντρεύτηκαν, χώρισαν, πήγαν, ήρθαν, παντρεύτηκαν άλλους, έκαναν παιδιά, ξαναχώρισαν και τώρα, 14 χρόνια μετά ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον λένε ότι ίσως είναι και πάλι μαζί. Ο πιο σέξι άντρας του Χόλιγουντ γνώρισε την ελληνίδα Τζένιφερ το 1998 σε ένα blind date που είχαν οργανώσει οι ατζέντηδές τους, που μάλλον έβλεπαν ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει ανάμεσα στο ζευγάρι. Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ παντρεύτηκαν στις 29 Ιουλίου του 2000, προκαλώντας παροξυσμό στους εκατομμύρια θαυμαστές τους… Μάλιστα αυτός ο έρωτας αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό,που ακόμα και σήμερα μετά το κεφάλαιο Αντζελίνα Τζολί, οι θαυμαστές τους θα ήθελαν κάπως, κάπου, κάποτε να τους δουν και πάλι μαζί και ελπίζουν… Ένα άγγιγμα στα βραβεία SAG, μια ατάκα του Πιτ και τα διπλανά τραπέζια στις Χρυσές Σφαίρες, έδωσαντροφή στις κουτσομπόλες του Χόλιγουντ με τις φήμες για επανένωση να είναι απλά, να 'χαμε να λέγαμε. Η αλήθεια είναι ότι ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον στην ουσία δεν μπορούν να είναι και πάλι ζευγάρι.


Και θα σας πούμε το γιατί:

  • Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ χώρισαν γιατί μπήκε τρίτο πρόσωπο στη σχέση και αυτό το πρόσωπο δεν απλά μία κάποια…είναι η Ατζελίνα Τζολί, που πάει πακέτο με μια "ομάδα" παιδιά… Θέλοντας και μη λοιπόν θα είναι πάντα μέσα στην σχέση τους και δεν είναι ότι καλύτερο να βλέπεις συνέχεια μπροστά σου αυτή που σου έκλεψετον άντρα…
  • Η Άνιστον σε μια συνέντευξή της αναφερόμενη στο θέμα «παιδί» αποκάλυψε ότι έναιατρικό θέμα της έχει στερήσει τόσο χρόνια τη μητρότητα. Οπότε ένα κόμπλεξ με την κουνέλα- Αντζελίνα θα το έχει και θα το κουβαλάει.
  • Πάντα η Άνιστον θα είναι η δακτυλοδεικτούμενη απατημένη γυναίκα στο Χόλιγουντ και τίποτα δεν δείχνει ότι ο Μπραντ έχει αλλάξει και δεν θα το κάνει ξανά. Είναι το χούι, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά αυτό. Θέλει δηλαδή να συγχωρήσει τον άνθρωπο που την άφησε στον άσο το 2005 αφότου έχασε το μυαλό του για την Αντζελίνα Τζολί κατά τα γυρίσματα της ταινίας «Mr & Mrs Smith».Επίσης δεν είναι και ωραίο να βλέπεις για έντεκα χρόνια να ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της αντροχωρίστρας Τζολί μεγαλώνοντας την οικογένειά τους με παιδιά σκυλιά δικά τους και υιοθετημένα.

«Έχουν προχωρήσει πολύ από το γάμο τους και σχεδιάζουν να παραμείνουν φίλοι για πάντα. Δεν υπάρχουν απωθημένα μεταξύ τους», δήλωσε πρόσφατα κοντινό πρόσωπο της Τζένιφερ Άνιστον και του Μπραντ Πιτ. Μάλλον η ελληνίδα που έχει στο αίμα της το …"που θα πάεισε μένα θα γυρίσει", κάτι ετοιμάζει. Εμείς πάντως την προειδοποιήσαμε.