Αντώνης Κανάκης για ΣΚΑΪ: Κεραυνός εν αιθρία έπεσε χθες το απόγευμα με την είδηση ότι ο Αντώνης Κανάκης αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ . Με μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media, ο παρουσιαστής του "Ράδιο Αρβύλα"και του "Vinillio"ανακοίνωσε το διαζύγιό του με το κανάλι του Φαλήρου, ένα διαζύγιο που όλα δείχνουν ότι δεν ήταν καθόλου συναινετικό. OΓιάννη Πουλόπουλος από την εκπομπή "Φωλιά των ΚουΚου" επικοινώνησε με τη δικηγόρο του παρουσιαστή,Χριστίνα Παναγουλέα και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές δεν έχουν τις καλύτερες των σχέσεων και όπως δήλωσε η δικηγόρος η υπόθεση θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Η νέα ανακοίνωση από την πλευρά του παρουσιαστή…
Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη.

Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια.

Η πληρεξούσια δικηγόρος

Χριστίνα Παναγουλέα

Να θυμίζουμε ότι το «Ράδιο Αρβύλα» είχε προγραμματιστεί αρχικά να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019. Λίγες εβδομάδες πριν έγινε γνωστό ότι η πρεμιέρα αναβάλλεται για τον Ιανουάριο. Στις αρχές του Ιανουαρίου οι πληροφορίες που έφταναν στα τηλεοπτικά γραφεία υποστήριζαν ότι η πρεμιέρα θα γίνει τελικά τον Μάρτιο. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, ο Αντώνης Κανάκης βρίσκεται πολύ κοντά με το Open.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις