Αντώνης Κανάκης ΣΚΑΪ: Οξύνεται η αντιπαράθεση πουέχει ξεσπάσει στο μιντιακό τοπίο, ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τους Ράδιο Αρβύλα και τον ΣΚΑΪ.Το πρωί της Τετάρτης, έγινε γνωστό από την δικηγόρο του Αντώνη Κανάκη πως οι όποιες διαφορές έχουν προκύψει ανάμεσα σε εκείνον και τον σταθμό θα λυθούν στις δικαστικές αίθουσες.Τώρα ήρθε η σειρά του ΣΚΑΪ να απαντήσει με επίσημη ανακοίνωση που κάνει λόγο για «σεβασμό» από πλευράς των ιθυνόντων του καναλιού προς τον παρουσιαστή.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη.Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης».Υπενθυμίζεται πως την Τρίτηη εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα, δημοσιοποίησε τη διακοπή συνεργασίας με τον σταθμό του Φαλήρου ενώ πηγές από τον σταθμό ανέφεραν πως το κανάλι «έχει τηρήσει στο ακέραιο» ότι είχε συμφωνηθεί και συζητηθεί ανάμεσα στους υπεύθυνους του καναλιού και στους συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

Διαβάστε: Αντώνης Κανάκης για ΣΚΑΪ: «Όσα διαρρέονται προς τον Τύπο είναι αναληθή όλα θα κριθούν στα δικαστήρια» [vid]


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Αντώνης Κανάκης για ΣΚΑΪ

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε το απόγευμα της Τρίτη, με την είδηση ότι ο Αντώνης Κανάκης αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ . Με μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media, ο παρουσιαστής του "Ράδιο Αρβύλα" και του "Vinillio" ανακοίνωσε το διαζύγιό του με το κανάλι του Φαλήρου, ένα διαζύγιο που όλα δείχνουν ότι δεν ήταν καθόλου συναινετικό. O Γιάννη Πουλόπουλος από την εκπομπή "Φωλιά των ΚουΚου" επικοινώνησε με τη δικηγόρο του παρουσιαστή, Χριστίνα Παναγουλέα και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές δεν έχουν τις καλύτερες των σχέσεων και όπως δήλωσε η δικηγόρος η υπόθεση θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Η νέα ανακοίνωση από την πλευρά του παρουσιαστή: «Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη.Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια.

Η πληρεξούσια δικηγόρος

Χριστίνα Παναγουλέα».

Διαβάστε: Αντώνης Κανάκης ΣΚΑΪ: Διαζύγιο με το «Ράδιο Αρβύλα» [vid]Το χρονικό της αποχώρησης

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από τον ΣΚΑΪ. «Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον.Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ».
Η ανακοίνωση της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα

«Καλησπέρα σε όλους.

Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον.

Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ.

Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο.

Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.

Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του Τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ.

Ενημερώνουμε επίσημα πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε πολύ

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα».Τι απαντά ο σταθμός

Πηγές από τον ΣΚΑΪ σημειώνουν πως το κανάλι «έχει τηρήσει στο ακέραιο» ό,τι είχε συμφωνηθεί και συζητηθεί. Συγκεκριμένα, από την πλευρά του σταθμού υπάρχει τρόπoν τινά άδειασμα, καθώς διαμηνύθηκε: «Ως κανάλι έχουμε τηρήσει στο ακέραιο ότι είχε συμφωνηθεί με την ομάδα των Αρβύλα κάτι που δεν έπραξαν οι ίδιο απέναντι μας».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις