Μάνος Πενθερουδάκης: Μετά από δέκα χρόνια γάμου, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγος της, Μάνος Πενθερουδάκης, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η βουλευτής με συνέντευξή της στην Athens Voice, μιλώντας για «μεγάλο κεφάλαιο που έκλεισε», «καλές αναμνήσεις» και «καινούργια αρχή».

Σύμφωνα με το peoplegreece, η πρώην υπουργός και ο κοσμηματοπώλης γνωρίστηκαν μέσα από κοινή παρέα φίλων και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Παντρεύτηκαν στις 20 Ιανουαρίου του 2010 στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, στο Κολωνάκι, με κουμπάρο τον Δημοσθένη Βαρδινογιάννη, και παρουσία πολλών στελεχών της ΝΔ. Τη νύφη συνόδευσε στην εκκλησία ο πατέρας της, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ιστορικό στέλεχος του κόμματος και πρώην υπουργός, που απεβίωσε δυο χρόνια μετά. Ακολούθησε δεξίωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια φρόντιζε να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ζώντας τον έρωτά του, όμορφα και διακριτικά. Διέμεναν σε σπίτι στον Λυκαβηττό, ενώ έκαναν συχνά ταξίδια στην Κρήτη- τόπο καταγωγής της κ. Κεφαλογιάννη- και στο εξωτερικό.


Βίντεο από το γάμο του ζεύγους


Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε κοινή παρέα φίλων και το ειδύλλιο δεν άργησε να αρχίσει. Στα πρώτα χρόνια της σχέσης τους απέφευγαν επιμελώς τη δημοσιότητα.

Ο Μάνος Πενθερουδάκης διατηρεί κοσμηματοπωλείο στην Βουκουρεστίου και έχει έναν γιο και μία κόρη από προηγούμενο γάμο.