«Τα Φιλαράκια»: Μάλιστα, η εν λόγω φωτογραφία έχει τραβηχτείλίγο πριν το γύρισμα τουτελευταίου επεισοδίουτο 2004. Ειδικότερα, η «Μόνικα» κοινοποίησε μίαthrowback φωτογραφίααπό τις 23 Ιανουαρίου του 2004 που οι πρωταγωνιστές ποζάρουν λίγοπριν το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου«The Last One».

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέβασε χθες, 23 Ιανουαρίου, φωτογραφία απότο γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου των "Friends", το οποίο είχε πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα πριν από 16 ολόκληρα χρόνια, ενθουσιάζοντας τους φανς της εμβληματικήςτηλεοπτικήςσειράς και τους ακόλουθούς της στοInstagram.

Όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία δημοσίευσης, απεικονίζονται οιέξι πρωταγωνιστές της σειράς,Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα), η Λίζα Κούντροου (Φίβι), ο Ματ Λε Μπλανκ (Τζόι), ο Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ) και ο Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος),να κάθονται χαλαροί στο τραπέζι σε ευδιάθετο κλίμα.ΗΚόρτνεϊ Κοξ ανέβασε, επίσης, μία ακόμη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται το σενάριο από το τελευταίο τους γύρισμα.

Συνόδευσε τις φωτογραφίες της ανάρτησης με τη λεζάντα: "Το τελευταίο μας δείπνο, πριν γυρίσουμε το τελευταίο επεισόδιο, στις 23 Ιανουαρίου του 2004".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις