Ελένη Μενεγάκη: Στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να υπάρχει μια ηχηρή απουσία. Η Ελένη Μενεγάκη μετά από πολλά χρόνια θα απουσιάσει από την τηλεόραση, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Σύμφωνα με αυτό, η γνωστή παρουσιάστρια πρόκειται να εγκαταλείψει την τηλεόραση και να φύγει για τις ΗΠΑ.

Η τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν λοιπόν, αναμένεται να είναι η τελευταία της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha. Η παρουσιάστρια που κυριάρχησε τα τελευταία χρόνια στην πρωινή και τη μεσημεριανή δεν θα πάει σε άλλο κανάλι, αλλά θα φύγει από την Ελλάδα. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, πρόκειται να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στις ΗΠΑ με τον Ματέο Πανταζόπουλο και έπειτα θα επιστρέφει στην Ελλάδα για να συζητήσει το τηλεοπτικό της μέλλον. Η ίδια φέρεται να έχει πει ότι θέλει μια αλλαγή στη ζωή της και αυτή η αλλαγή αναμένεται να είναι το ταξίδι που θα κάνει στις ΗΠΑ.

Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη και η απουσία της την επόμενη σεζόν, συζητήθηκε και στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Μαζί σου σαββατοκύριακο» με την Τατιάνα Στεφανίδου. Δείτε το βίντεο και τι ειπώθηκε στην εκπομπή για το θέμα: