Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση:Όλα δείχνουν ότι το 2020 προμηνύεται να είναι η χρονιά τους, για τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση. Οι δύο αθλητές που έγιναν πρόσφατα γονείς, για πρώτη φορά ετοιμάζονται για τον γάμο τους αλλά και τη βάφτιση της κόρης τους. Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής όπως δήλωσαν σκέφτονται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου αμέσως μετά του Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το 2020, τον Αύγουστο. Μάλιστα τότε σχεδιάζουν να βαφτίσουν και την μπέμπα που απέκτησαν και να της δώσουν το όνομα Σοφία όπως ακριβώς λένε την μητέρα του Λευτέρη. Η Βασιλική Μιλλούση έχει αποφασίσει να απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έχει αφοσιωθεί στην κόρη της αλλά και ο Πετρούνιας είναι ερωτευμένος με την κόρη του όπως παραδέχεται η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής:
«Η μικρή είναι τριών μηνών, είμαστε όλη μέρα αγκαλιά, φιλιά,θηλασμό και αλλαγή πάνας. Έχουμε αρχίσει και κάνουμε και παιχνιδάκια, κάνουμε και λίγο γυμναστική. Ο Λευτέρης είναι ερωτευμένος με την μπέμπα. Όσο είναι στο σπίτι προσπαθεί να την έχει αγκαλιά. Την κοιμίζει, την αλλάζει, την βοηθάει στο μπάνιο», είπε η Βασιλική Μιλλούση.

Οι αθλητές παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο μέσα στο 2019 και τώρα σχεδιάζουν τον θρησκευτικό τους γάμο.Να θυμίσουμε την απίστευτη στιγμή που ο Λευτέρης Πετρούνιας δημοσίευσε στο κανάλι του στο Youtube, την αντίδρασή του, τη στιγμή που μαθαίνει από την Βασιλική Μιλλούση πως θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις