Η Αντζελίνα Τζολί που είναι ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα και ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά, αποφάσισε να κάνει μια ενημερωτική εκπομπή για παιδιά και εφήβους στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC.
Σύμφωνα με το Variety και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Αντζελίνα Τζολί έχει αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή του BBC My World, για να βοηθήσει τα παιδιά να διακρίνουν το πραγματικό και το ψεύτικο – και τελικά να αποφασίζουν τα ίδια για σημαντικά θέματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που η πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ ασχολείται με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Κατά καιρούς έγραψε άρθρα και απόψεις σε εφημερίδες, ανέλαβε ρόλο συντάκτριας στο Time και τώρα η Αντζελίνα Τζολί και τώρα "φλερτάρει" με τον κόσμο της τηλεόρασης με έναν διαφορετικό βέβαια ρόλο.

«Ως γονέας, χαίρομαι που μπορώ να υποστηρίξω ένα πρόγραμμα που έχει στόχο να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν περισσότερα για τις ζωές άλλων νέων σε όλο τον κόσμο και να συνδεθούν μεταξύ τους» διευκρίνισε η Αμερικανίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης σε δήλωσή της. «Ελπίζω ότι θα βοηθήσει τα παιδιά να βρουν τις πληροφορίες και τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιλέγουν θέματα που τους ενδιαφέρουν, αντλώντας στοιχεία από το τηλεοπτικό δίκτυο BBC World Service, από χιλιάδες δημοσιογράφους σε διαφορετικές γλώσσες απ' όλο τον κόσμο».