Για την Μέγκαν Μάρκλ, η Σάλι Μπέντελ Σμιθ που έχει γράψει και την βιογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνας και του πρίγκιπα Καρόλου, αποκάλυψε πως η 38χρονη Μέγκαν , ήταν δυστυχισμένη που εγκατέλειψε την προηγούμενη ζωή της για να μπει στην βασιλική οικογένεια.Μιλώντας στο Vanity Fair, η βασιλική βιογράφος διευκρίνισε: «ΗΜέγκαν Μαρκλ πραγματικά μετάνιωσε που έπρεπε να εγκαταλείψει την καριέρα της στην υποκριτική και ο ρόλος που αναμενόταν να επιτελέσει στην βασιλική οικογένεια, δεν συγκρινόταν με αυτό που είχε συνηθίσει».


Να θυμίσουμε πως την περασμένη εβδομάδα, το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε πως από την άνοιξη, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν τους βασιλικούς τίτλους τους και θα αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ενώ θα πρέπει να επιστρέψουν και τα περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ που στοίχισε η ανακαίνιση της επίσημης κατοικίας τους στην Αγγλία, το Φρόγκμορ Κότατζ.

Η Μπέντελ Σμιθείπε ότι υπήρχαν «αμέτρητα πλεονεκτήματα και προνόμια» από την ζωή στην βασιλική οικογένεια, αλλά η ένταξη σε αυτή, σήμαινε και την αποποίηση «πολλών πραγμάτων που μπορεί να σήμαιναν πολλά για την Μέγκαν Μαρκλ». Όπως τόνισε, πολλά από αυτά τα πλεονεκτήματα ήταν διαθέσιμα με αντάλλαγμα για τα επίσημα καθήκοντα και τις φιλανθρωπικές εργασίες. Αλλά η βασιλική βιογράφος ισχυρίστηκε πως η Μέγκαν Μαρκλ «ίσως δεν το είχε δει έτσι» όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι. Συγκεκριμένα, η βιογράφος λέει πως φαίνεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ «πραγματικά λυπάται» επειδή έπρεπε να εγκαταλείψει την επαγγελματική της ζωή ενώ αυτό που θα έπρεπε να κάνει στην βασιλική οικογένεια, δεν μπορούσε να συγκριθεί σε κανένα επίπεδο με την προηγούμενη δουλειά της. Ας θυμηθούμε μερικές σκηνές από την υποκριτική της καριέρα που ξεχάστηκε γρήγορα:

Να προσθέσουμε πως η Μέγκαν Μαρκλ εμφανιζόταν στην αμερικανική δραματική σειρά «Suits», υποδυόμενη την δικηγόρο Ρέιτσελ Ζέιν, για 6 χρόνια, προτού εγκαταλείψει την υποκριτική όταν άρχισε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Χάρι.Αλλά η πρώην πλέον πριγκίπισσα κράτησε και προφανώς ενίσχυσε τις γνωριμίες της από την εποχή της υποκριτικής, συμπεριλαμβανομένου του πράκτορα του Χόλιγουντ, Νικ Κόλινς, για να φροντίσει την μελλοντική της καριέρα, παρά το γεγονός ότι παντρεύτηκε μέλος βασιλικής οικογένειας.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, έγινε γνωστό πως η ομάδα αυτή, χειρίζεται όλες τις ευκαιρίες και τις προσφορές που δέχεται το ζευγάρι από όλο τον κόσμο, μετά το Megxit. Οι ειδικοί λένε πως η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν την δυνατότητα να βγάλουν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια ετησίως ειδικά εάν επιλέξουν το παράδειγμα του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα, δίνοντας δημόσιες ομιλίες, με την συγγραφή βιβλίων αλλά και τηλεοπτικών συμφωνιών. Επιπλέον, η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσε να προωθήσει προϊόντα ομορφιάς και μόδας.

Τι κάνει το ζεύγος στον Καναδά

Προς το παρόν πάντως, και μετά την συγκινητικά φορτισμένη ομιλία που έδωσε ο πρίγκιπας Χάρι σε ιδιωτικό δείπνο, λέγοντας ότι λυπάται που αναγκάστηκε να αποχωρίσει από την βασιλική οικογένεια, αλλά πρέπει να φροντίσει την οικογένειά του, το ζευγάρι μένει στο Βανκούβερ του Καναδά, σε μια έπαυλη αξίας 14,1 εκατομμυρίων δολαρίων και ετοιμάζει τα νέα του βήματα αναφορικά με το brand τους, το οποίο έχουν κατοχυρώσει από τον περασμένο Ιούνιο – αν και υπάρχουν κάποια εμπόδια – και το οποίο μπορεί να τους αποφέρει μέχρι και 400 εκατομμύρια δολάρια. Μάλλον καλύτερα θα περνούν και χωρίς μάλιστα το βασιλικό πρωτόκολλο. Τα media βέβαια συνεχίζουν να τους ακολουθούν:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις