"Καφέ της Χαράς" Χάρης Ρώμας:Αποκαλυπτικός ήταν ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξη που έδωσε στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου μίλησε για το remake του αγαπημένου σήριαλ του ΑΝΤ1 "Το καφέ της Χαράς". Ο σεναριογράφος του σήριαλ τόνισε ότι δεν γράφει τα σενάρια με βάση τι θέλει ο κόσμος και ξεκαθάρισε ότι ο ρόλος της Χαράς θα υπήρχε ούτως ή άλλως μέσα στο σενάριο είτε με την Ρένια Λουιζίδου είτε με κάποια άλλη.

Παρόλο που έχεις κάνει σαφές από την πρώτη στιγμή ότι η Ρένια Λουιζίδου θα εμφανιστεί σε κάποια επεισόδια λόγω της εμπλοκής που υπήρξε με τη συμμετοχή της στο «Σόι», ο κόσμος στα social media γράφει ότι δεν πρέπει να φύγει. Εχεις σκεφτεί με την Αννα να αλλάξεις την ιστορία προκειμένου να παραμείνει η Χαρά;

"Δεν διαβάζω τι γράφουν στα social media και δεν πιστεύω ότι ένας σεναριογράφος πρέπει να γράφει ανάλογα με αυτό που του ζητάει ο κόσμος. Καταρχάς, πρέπει να σου πω ότι ο χαρακτήρας της Χαράς θα υπάρχει ακόμα κι αν η Ρένια δεν παίξει σε κάποια επεισόδια, διότι λειτουργεί καταλυτικά στην εξέλιξη της ιστορίας. Και σου θυμίζω ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει καν το «Καφέ της Χαράς», που ήταν και ο λόγος που ξεκίνησε η ιστορία της Χαράς και του Πώποτα. Ως συγγραφέας πιστεύω ότι «εν αρχή ην ο λόγος». Θεωρώ ότι το σενάριο που γράφουμε με την Αννα είναι πολύ καλό και καμία Λουιζίδου, καμία Ευείδη και κανένας Ρώμας δεν είναι πάνω από αυτό".

Ο τηλεοπτικός Πώποτας απάντησε και για τη διαφορά που υπάρχει στο μπάτζετ του φετινού Καφέ της Χαράς, σε σχέση με το πρώτο.

"Σίγουρα υπάρχει μια μείωση της τάξης του 25%. Αλλά δεν είναι καθόλου χαμηλό το μπάτζετ για τα δεδομένα της εποχής. Κι αυτό είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που συζήτησα με τον ΑΝΤ1, γιατί αν το μπάτζετ ήταν πολύ χαμηλό δεν θα μπορούσε να γίνει σωστή δουλειά. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αμοιβή μου. Το ίδιο, νομίζω, ισχύει και για τους υπόλοιπους συντελεστές, γιατί είναι μια δουλειά που την αγαπούν πολύ. Ολοι, δηλαδή, που συμμετέχουν στο «Καφέ» είχαν απόλυτη συνείδηση ότι πρέπει να βάλουμε πρώτα την ποιότητα της δουλειάς και όχι την προσωπική μας αμοιβή. Αν οι συνθήκες της παραγωγής ήταν άθλιες, τι θα μπορούσαν να κάνουν ο Ρώμας και η Λουιζίδου, όσο άξιοι πρωταγωνιστές κι αν είναι" συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις