Αντώνης Κανάκης Ράδιο Αρβύλα:Μπορεί η συνεργασία με τον ΣΚΑΪνα χάλασε αλλά ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα δεν θα μείνουν χωρίς εκπομπή. Όπως ανέφεραν στην τελευταία ανακοίνωση που έβγαλαν την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, την προσεχή Δευτέρα (3/2) θα ανέβει στο επίσημο κανάλι της εκπομπής στο Youtube το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο. «Επειδή παράγουμε υλικό από τον Σεπτέμβριο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα κομμάτι του υλικού αυτού, όσο ακόμα είναι στοιχειωδώς νωρίς (λέμε τώρα). Για πρώτη φορά λοιπόν, κάτι που καθόλου δεν μας χαλάει είναι η αλήθεια, θα προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός μικρού, απλού και selfie διαδικτυακού επεισοδίου Ράδιο Αρβύλα (χωρίς καθόλου πολιτική), στο οποίο αυτό επεισόδιο θα παρουσιάσουμε ένα κομμάτι του υλικού μας, που αφορά το GNTM που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο.
Ένας μικρός και ταπεινός φόρος τιμής, σε ένα θαυμάσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, που μας έκανε όλους να θέλουμε να γίνουμε μοντέλα. Ακόμα και τον πασοκτσή!

Αυτήν την Δευτέρα λοιπόν 3/2/20, στις 23:45 ακριβώς, στο κανάλι του Ράδιο Αρβύλα στο youtube: youtube.com/RADIOARVYLAofficial , θα ανέβει το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο: “ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ-GNTM TOP 16”», αναφερόταν, μεταξύ άλλων, μέσα στην ανακοίνωση.

Το teaser για την διαδικτυακή εκπομπή…

Η διαδικτυακή εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα θα βγει στο Youtube την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στις 23:45.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις