Ζώδια Φεβρουάριος: Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας του έρωτα, αφού περιλαμβάνει και τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, όμως ειδικά ο Φεβρουάριος του 2020, αναμένεται να είναι άκρως ερωτικός. Ο μήνας που οι ερωτευμένοι ‘δοξάζουν” τον θεό τους, τον έρωτα και οι αδέσμευτοι ελπίζουν ότι αυτός ο θεός θα φροντίσει και για εκείνους, είναι ένας μήνας που υπόσχεται πολύ ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά μας!

Τα τυχερά ζώδια στον έρωτα τον Φεβρουάριο

Μικρές ερωτικές στιγμές θα ζήσουν οι Ιχθύες, Παρθένοι και Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου.αφού έως τις 7 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων.

Δεν θα λείψουν όμως και τα πάθη για τους Ταύρους του 3ου δεκαημέρου που μπορεί να έχουν μία σημαντική ερωτική εξέλιξη ή και γνωριμία που μπορεί όμως να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα και που θα τον συναντήσουν μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον.

Επιπλέον οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου μπορούν στις αρχές του μήνα να πάρουν μία σημαντική ανάσα στη σχέση τους. Προσοχή όμως λίγο στις παράλληλες σχέσεις που ούτως ή άλλως δεν ευνοούν κανέναν.

Από τις 7 Φεβρουαρίου και μετά η θεά του έρωτα Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Κριού. Ο έρωτας τότε γίνεται ένα βιαστικό παιχνίδι διεκδίκησης και ενθουσιασμού με τους Κριούς, Ζυγούς και Τοξότες να έχουν τα πρωτεία της ερωτικής εύνοιας ως και το τέλος του μήνα.

Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι αναμένεται επίσης να έχουν μία αισιόδοξη περίοδο ανεμελιάς, μετακινήσεων, επαφών και νέων γνωριμιών. Προσοχή σε σχέσεις που αναπτύσσονται μέσα από τα social media γιατί δεν θα έχουν καλή εξέλιξη.

Ποια άλλα ζώδια όμως ευνοούνται στα αισθηματικά τους το Φεβρουάριο;
Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθείς και Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου μπορείτε να πάρετε μια ανάσα. Παρθένοι, Ιχθείς, Σκορπιοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου θα δείτε επίσης μεγάλη εύνοια στα ερωτικά σας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις