Δημήτρης Σταρόβας: Μία διαμάχη έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό μεταξύ του Δημήτρη Σταρόβα και της πρώην συζύγου του και μητέρα της κόρης του, Εβελίνας, γεγονός που τους οδήγησε στα δικαστήρια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso ο γνωστός καλλιτέχνης και η πρώην σύζυγός του συναντήθηκαν την Δευτέρα στα δικαστήρια της Ευελπίδων έξω από το κτίριο 6, όπου εκδικάζονται αγωγές διαζυγίου, διατροφές και διαφορές γάμου. Η υπόθεση, που είχε αρχικά προσδιοριστεί για εκδίκαση τον Οκτώβριο του 2019 αλλά αναβλήθηκε, οδήγησε για ακόμα μια φορά τον 56χρονο ηθοποιό στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο θα αποφανθεί τους επόμενους μήνες για τα οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» αυτήκοος μάρτυρας που βρέθηκε δίπλα στον ηθοποιό τον άκουσε να μιλά εξαιρετικά απογοητευμένος για τη στάση που κρατά απέναντί του η πρώην σύζυγός του και τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα της κόρης του που είναι η μεγάλη αδυναμία του Δημήτρη Σταρόβα.

H κόρη του Δημήτρη Σταρόβα με την μητέρα του και γιαγιά της μικρής από προσωπική φωτογραφία στο Instagram

Οι δυο πρώην σύζυγοι, αν και χωρισμένοι αρκετά χρόνια, διατηρούσαν άψογες σχέσεις μέχρι πρότινος, ήρθαν σε κόντρα τους τελευταίους μήνες με επίκεντρο τα οικονομικά, ενώ κάθε προσπάθεια να τα βρουν εκτός δικαστηρίων έπεσε στο κενό.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις