Στεφανία Λυμπερακάκη: H Στεφανία Λυμπερακάκη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, αποκάλυψε ότι ήταν αυτή που προσέγγισε τον Δημήτρη Κοντόπουλο και του εξέφρασε την επιθυμία της να πάει μαζί στη Eurovision πέρσι στα βραβεία του MAD. Σε συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ, η 18χρονη που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, μίλησε για τα πολλά μηνύματα συμπαράστασης που έχει δεχτεί, ενώ εξομολογήθηκε ότι το ομορφότερο μήνυμα το έλαβε από την Καλομοίρα η οποία της έγραψε: «Θέλω μόνο να σου ευχηθώ “καλή τύχη” στην Eurovision. Θα είσαι καταπληκτική!


Hελληνικής καταγωγής Ολανδέζα τραγουδίστρια είπε ότι είναι πολύ χαρούμενη και με την επιλογή του τραγουδιού και ενώ ο Δημήτρης Κοντόπουλος της έγραψε τέσσερα τραγούδια αυτή επέλεξε το «Supergirl» για το οποίο είπε πως είναι ένα εκπληκτικό τραγούδι που την εκφράζει, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα αυτοβιογραφικό.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη ανέφερε ότι κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται την Ελλάδα, πηγαίνοντας στη Χίο και στην Κρήτη, ενώ δεν έκρυψε τη μεγάλη της αδυναμία στο καλό φαγητό τονίζοντας ότι της αρέσει πάρα πολύ να τρώει τον κόκκινο τραχανά της γιαγιάς της. Μάλιστα οι δημοσιογράφοι της εκπομπής της είχαν και μια ωραία έκπληξη αφού συνδέθηκαν απευθείας με το χωριό Θούριος του Έβρου όπου ζουν οι παππούδες της. Η Στεφανία, που όπως είπε η γιαγιά της, έχει δύο χρόνια να τους δει συγκινήθηκε πολύ και δάκρυσε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις