Ελένη Μενεγάκη: Τρέχοντας μπήκε η ξανθιά παρουσιάστριαστο πλατό, το μεσημέρι της Τετάρτης και αφού κάθισε στην πολυθρόνα και έβαλε το κραγιόντης, ξεκίνησε την εκπομπή με μια ακόμα ατάκα: “Δεν μου πάει το τρέξιμο, εγώ πρέπει να πηγαίνω με τους χρόνους μου. Δεν είμαι για τόσα άγχη”.

Η Σμάρω Σωτηράκη ξεκίνησε να λέει τα ζώδια και όταν έφτασε στον Σκορπιό, το ζώδιο της Ελένης, είπε μεταξύ άλλων: “Αποφύγετε τα επικοινωνιακά λάθη που θα μπορούσαν να σας κοστίσουν λίγο στην φήμη και αυτό που θα πάρετε σαν απάντηση να σας στεναχωρήσει. Μην αντιμετωπίζετε τα πράγματα σε μια υπερβολή και σε μία παρόρμηση που κανονικά δεν σας χαρακτηρίζει σαν ζώδιο.

Να προσπαθείτε να επενδύετε σε άτομα, τα οποία πραγματικά σας αξίζουν και όχι σε κόλακες που τονώνουν το εγώ σας”. Η Ελένη Μενεγάκη χαμογέλασε με νόημα και λίγα λεπτά αργότερα είπε στην αστρολόγο: “Σε ρώτησα και την προηγούμενη εβδομάδα πώς τον βλέπεις τον μήνα Φεβρουάριο. Μου είπες βέβαια, αλλά κάθε φορά που έρχεσαι μου λες και κάτι παραπάνω από αυτά που δεν μου είχες πει. Για να δω τι θα μου πεις την άλλη εβδομάδα”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις