Ιλένια Ουίλιαμς Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Toν Κούπερ τον είχα κάνει δώρο στην Ιλένια. Τον κράτησα εγώ, αλλά τον πηγαίνω να τον βλέπει. Την αγαπάω πολύ την Ιλένια, είμαστε πολύ καλά. Ο λόγος που δε συνεχίσαμε με την Ιλένια είναι πως όταν κάτι δεν προχωράει, καλό είναι να σταματάει. Δε χωρίσαμε για τη δουλειά, ούτε θέμα καριέρας είναι. Υπήρχαν πρακτικές δυσκολίες γιατί όταν επέστρεφε 4 το πρωί και εγώ έφευγα 5.30 δεν υπήρχε επαφή. Τα βρίσκεις όμως αυτά. Έγινε μια συζήτηση στην οποία είδαμε πως αυτό το πράγμα δεν πηγαίνει στο επόμενο στάδιο. Αυτή η συζήτηση δεν ευοδώθηκε και έτσι ήταν αναπόφευκτο να χωρίσουμε» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Και ο παρουσιαστής συνέχισε: «Δεν είχαμε ποτέ θέμα ζήλιας. Περνούσαμε καλά μεταξύ μας. Είναι πολύ καλό παιδί, από πολύ καλή οικογένεια. Έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα. Είχα στο μυαλό μου πως από νωρίς ήθελα να γίνω πατέρας. Ποτέ δεν το ζόρισα και φτάσαμε 40. Έχω φρικάρει λίγο με τη φάση της μοναξιάς».

«Είμαι κοτάρα»

Και στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στους γονείς του: «Δεν ανακοίνωσα το χωρισμό μου για να τον “πουλήσω”, αλλά για να μειώσω τα… απόνερα. Η μητέρα μου δεν έμαθε ποτέ ότι χωρίσαμε. Ήταν η αχίλλειος πτέρνα μου το να στεναχωριούνται οι γονείς μου», υπογράμμισε.

«Δεν ήμασταν οικογένεια του να λέμε ή να κάνουμε», είπε ο παρουσιαστής για το αν πρόλαβε να πει όσα ήθελε στους γονείς του πριν φύγουν από τη ζωή. «Δεν τα καταφέρνω. Δεν είμαι μάγκας. Είμαι κοτάρα», είπε για το αν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό τους, τονίζοντας το πόσο δύσκολο είναι. «Στο τέλος μίλησα με τη μαμά μου, αλλά ήταν αργά. Δεν μπορούσε ν’ αντιδράσει», είπε συγκινημένος για τα όσα της είπε, ενώ συμπλήρωσε ότι η μητέρα του άκουσε τα λόγια του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις