Ζώδια έρωτας: Είστε μόνοι και θέλετε να ερωτευτείτε μέσα στο 2020; Αν ναι τότε αυτά τα ζώδια πρέπει να κυνηγήσετε για να σας τρυπήσει το βέλος του φτερωτού Θεού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι θα πάτε για φαγητό ή σινεμά με τον Τοξότη, όμως το σίγουρο είναι ότι το ραντεβού σας θα εξελιχθεί σε μια συναρπαστική βόλτα γεύσεων και εμπειριών. Μπορεί να ξεκινήσει με μια ξενάγηση σε μέρη που δεν έχεις ξαναπάει και να ακολουθήσει ένα πριβέ γεύμα σε κάποιο ασυνήθιστο ή ethnic στέκι, καταλήγοντας σε μια βόλτα στη θάλασσα που αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή. Χαλαρά… Αυτό το πύρινο ζώδιο δεν είναι ο τύπος για την συνηθισμένη σαββατιάτικη έξοδο και θα διαπιστώσεις ότι και στα επόμενα ραντεβού σας, θα προτιμάει πάντα την περιπέτεια. Ο Τοξότης σου, το 2020, θέλει να δοκιμάσει κάθε είδος ταξιδιού και με το σώμα και με το συναίσθημα. Θα σε ταξιδέψει σε κάθε νέο τόπο ή στέκι που θ’ ανακαλύπτει και θα τον ακολουθήσεις σε περιπετειώδη και άγνωστα μονοπάτια, τόσο στη ζωή όσο και στον έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ως γνωστόν, αυτό το ζώδιο του νερού είναι παθιασμένο, γεμάτο ένταση και του αρέσει να ζει πιπεράτες στιγμές στο κρεβάτι, ειδικά αν κάποια καινούργια γνωριμία έχει ανάψει την επιθυμία του. Οι πρακτικές του απλώνονται από το να συμπεριλάβει χειροπέδες στο ερωτικό παιχνίδι μέχρι και να ετοιμάσει ειδικό σκηνικό για να ζήσετε μια «άγρια» νύχτα ανταλλαγής ερωτικών ρόλων. Το σίγουρο είναι ότι το 2020, ο Σκορπιός σκοπεύει ν' ανοίξει τους ερωτικούς του ορίζοντες, αλλά και τους δικούς σου! Όλα είναι στο πρόγραμμα, από ερωτικά βοηθήματα έως νέες στάσεις στο κρεβάτι. Και μην νομίζεις ότι απλώς θα ζήσεις λίγες στιγμές μακριά από την καθημερινή σου ρουτίνα. Αντιθέτως… Μετά από την εμπειρία σου μαζί του, η ερωτική σου ζωή δεν θα είναι πια η ίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι το ζώδιο της επικοινωνίας που κυβερνάται από τον Ερμή, φέτος είναι σε φάση «ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Στο ραντεβού σας, ο Δίδυμος θα εκφράσει τα συναισθήματά του και θα συμμετάσχει σε όλα τα είδη συζητήσεων μαζί σου για να σε απελευθερώσει και να σε βγάλει από τη «ζώνη ασφαλείας» σου. Αν είσαι από τα άτομα που δεν εκδηλώνουν εύκολα σκέψεις και συναισθήματα ή είσαι κάπως άτολμος/η όταν σε ρωτούν «τι θέλεις» ή «τι σου αρέσει», το να συνευρεθείς με τον Δίδυμοι το 2020 θα σε εμπνεύσει, ώστε να είσαι ξεκάθαρος/η με τις προθέσεις σου και να μην ντρέπεσαι για τις ανάγκες σου.

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις