Κάτια Δανδουλάκη - Άγριες Μέλισσες: Υπάρχει ένα παιδί στη ζωή της Ανέτ ... [vid]

Κάτια Δανδουλάκη - Άγριες Μέλισσες: Υπάρχει ένα παιδί στη ζωή της Ανέτ ... [vid]

Κάτια Δανδουλάκη - Άγριες Μέλισσες: "Η συμμετοχή μου στο σήριαλ είναι σαν να μου έτυχε το λαχείο", λέει η αγαπημένη ηθοποιός

Κάτια Δανδουλάκη Άγριες Μέλισσες: Την Κάτια Δανδουλάκη φιλοξένησε στο “The 2night Show”  ο Γρηγόρης Αρναούοτογλου η οποία μίλησε για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις "Άγριες Μέλισσες" και φυσικά η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε στους φαν της δραματικής σειρά του ΑΝΤ1 και ένα spoiler. «Ήξερα ότι οι Άγριες Μέλισσες θα γίνουν επιτυχία, αλλά δεν ήξερα ότι θα γίνει τέτοια επιτυχία. Βλέπω τα νέα παιδιά και τα χαίρομαι, υποκλίνομαι στο ταλέντο τους, τα θαυμάζω. Η συμμετοχή μου είναι σαν να μου έτυχε το λαχείο, δεν περίμενα ότι θα μου ξανατύχει, είχαν περάσει χρόνια για να μου τύχει μια τέτοια επιτυχία. Ο ρόλος της Ανέτ είναι λες και η Μελίνα, η σεναριογράφος, είχε κάνει “μαγνητική” επάνω μου και η Ανέτ αντιδρά όπως θα αντιδρούσε κι εγώ, σαν Κάτια. Αυτό που έχει ενδιαφέρον επάνω της είναι ότι έχει συντονιστεί με την ψυχή της, όπου δεν την αφορά τι θα πει και τι θα κάνει ο άλλος», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.


O Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε για το σπόιλερ που κυκλοφορεί ότι ο Μελέτης είναι γιος της Ανέτ, και η Κάτια Δανδουλάκη είπε : «Δεν θα μαθαίναμε και τα… χαϊρια της Ανέτ κάποια στιγμή; Υπήρχε ένα παιδί στη ζωή μου. Αφού όλοι λένε ότι είναι ο Μελέτης το παιδί μου… Μακάρι να δούμε την Ανέτ στην αγκαλιά ενός άντρα. Με τον Νέστορα είμαστε φίλοι. Θα κάνω δύσκολη τη ζωή του Δούκα, αλλά και ο Δούκας θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Θα βασανιστούμε πολύ, με αβέβαιο αποτέλεσμα», προειδοποίησε η Κάτια Δανδουλάκη για τη συνέχεια της σειράς Άγριες Μέλισσες.