Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ένταση σημειώθηκε στο πλατό του My Style Rocks 3 όταν η Κατερίνα Στικούδη έδωσε τον λόγο στην Ευρυδίκη να αιτιολογήσει τη βαθμολογία που έδωσε στην Τόνια Κούμπα. Η νεαρή διαγωνιζόμενη έδωσε ιδιαίτερα χαμηλή βαθμολογία στην Τόνια για την ενδυματολογική επιλογή της. Ωστόσο, οι δύο κοπέλες άρχισαν να μιλούν έντονα για «κλίκες» και «κόλακες».

Ο διάλογος είχε ως εξής: «Εγώ έχω να πω, πως στο μυαλό μου έχω, όταν ακούω influencer, έχω το όνομα της Έβελυν Καζαντζόγλου την οποία λατρεύω, θαυμάζω» ανέφερε η Ευρυδίκη και η Τόνια δεν έκρυψε την ενόχληση της: «Τυχαία είναι και κοκκινομάλλα. Δεν δημιουργείς εντυπώσεις τώρα… ναι». Η Ευρυδίκη συνέχισε λέγοντας: «Μου παραπέμπεις να κρατάς τα ρούχα της influencer να πάτε για τη δουλειά, δεν έχεις τίποτα μοδάτο πάνω σου. Φοράς ένα safe ζιβάγκο, το παλτό σε φοράει, τα παπούτσια δεν θεωρώ ότι είναι κάποια τάση. Είσαι ντυμένη ένα καθημερινό κορίτσι που δεν σε κολακεύει το καλσόν, δεν σε κολακεύουν αυτά».

Τον λόγο πήρε η Τόνια η οποία απευθυνόμενη στην Κατερίνα Στικούδη τόνισε: «Εγώ πιστεύω ότι δεν κάνουμε styling, κάνουμε τηλεόραση και αν παίξω με αυτούς τους όρους πιστεύω χωρίς να έχω έπαρση ότι θα το κάνω λίγο καλύτερα. Το να επιλέγεις μια κοπέλα κοκκινομάλλα που σε κάποια site έχει γίνει η σύγκριση για το μαλλί είναι για να παίξει στα μεσημεριανά». Άμεση ήταν η αντίδραση της Ευρυδίκης άμεση: «Δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια κόλακες εδώ μέσα» με την Τόνια να αναρωτιέται: «Πιστεύεις ότι είμαστε;».

Η Ευρυδίκη τότε σχολίασε: «Όποτε έχω έρθει εκεί για να με κρίνεις ξεκινάς “Ευρυδίκη μου… Πολύ ωραίο αυτό που φοράς αλλά…” είναι η τακτική σου σε όλες τις κοπέλες. Δεν δέχτηκες πυρά από μένα». Στο σημείο αυτό η Τόνια απάντησε: «Είναι ξεκάθαρο το γεγονός ότι απομονώνομαι και δεν έχω διαπροσωπικές σχέσεις φαίνεται και στη βαθμολογία μου και εγώ το πιστεύω πάρα πολύ καιρό αυτό και είναι κοστοβόρο αυτό, είναι επιλογή μου. Η μόνη με την οποία μπορώ να πω το κάτι παραπάνω είναι η Κρίστεν. Με όλες θα πω αν τύχει να συνομιλήσω αλλά δεν θα το επιδιώξω. Γιατί δεν θέλω να γίνονται και παρερμηνείες. Το καρποφόρο δέντρο λιθοβολούν. Συνεχίστε».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις