Ελένη Μενεγάκη: Σεπερίπτωση που η ωραία Ελένη δεν συνεχίζει στον ALPHA, την ερχόμενη σεζόν και αναχώρησει για την Αμερική ο Αlpha ήδη έχει ξεκινήσει να ψάχνει την αντικαταστάτρια της και αυτή θα είναι η Ελεονώρα Μελέτη που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στη βραδινή της εκπομπή.

Το τρομερό είναι πως θα επαναληφθεί η ιστορία που είχε συμβεί και το 2010 στον ΑΝΤ1. Και τότε όπως και σήμερα την Ελένη Μενεγάκη είχε αντικαταστήσει η Ελεονώρα Μελέτη η οποία παρουσίαζε δελτία ειδήσεων στο σταθμό του Αμαρουσίου. Τα πράγματα τότε δεν είχαν πάει πολύ καλά,όμως από τότε έχουν περάσει 10 χρόνια, έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και η ίδια είναι πιο έμπειρη τηλεοπτικά.

Όπως γράφει σήμερα στην εφημερίδα "Το Παρόν" και τη στήλη τυπολογίες ο, καλά ενημερωμένος σε θέματα μιντιακού ρεπορτάζ, Δημοσιογράφος Βασίλης Κουφόπουλος ο κλήρος για την αντικατάσταση της Ελένης Μενεγάκη πέφτει στην Ελεονώρα Μελέτη μετά από επιλογή της ιδιοκτησίας.

Η στήλη μάλιστα αναφέρει πως έχει υπάρξει συνάντηση της Ελεονώρας με τη διοίκηση του Αlpha για να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού σε μία προσπάθεια να καλυφθεί το κενό από την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη. Για να δούμε αν η ιστορία όντως επαναληφθεί.