Κώστας Βουτσάς ηλικία:«Μαζεύω τα κουράγια μου να μιλήσω»είπε η σύζυγος του μεγάλου ηθοποιού Αλίκη Κατσαβού, εμφανώς συγκινημένη. Ο 88χρονος σταρ είναι αυτή την στιγμή διασωληνωμένος και σε καταστολή στην εντατική και οι ιατροί αναμένουν να περάσουν τα πρώτα δυο 24ώρα, τα οποία παρέρχονται σήμερα το μεσημέρι.Η κατάσταση του Κώστα Βουτσά παραμένει σοβαρή αλλά σταθερή, όπως είπε η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ του ΣΚΑΪ.

Ο ηθοποιός παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με λοίμωξη του αναπνευστικού και όπως ανέφερε η σύζυγός του η κατάσταση αυτή δεν αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη. Τέλος, θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη που έχει δεχτεί για τον Κώστα Βουτσά, εκφράζοντας την πεποίθηση πως «ο Κώστας είναι μαχητής και θα νικήσει και αυτήν τη μάχη».

Όπως είπε η κόρη του αγαπημένου ηθοποιού, Σάντρα Βουτσά, οι ιατροί προέβησαν στην διασωλήνωση, όχι γιατί υπήρχε κάποιος επείγονλόγος: «Είναι σε μια σταθερή κατάσταση που για την ηλικία του είναι πολύ καλό. Ήταν μια απόφαση των γιατρών για να ξεκουραστεί και να γίνει γρήγορα καλά», είπε. Ενώ αποκάλυψε πως ο σπουδαίος ηθοποιός ανταποκρίνεται σε όλες τις θεραπείες.

«Ευχόμαστε να γίνει καλά, το δύσκολο κομμάτι της ιστορίας είναι η ηλικία του σύμφωνα με τους γιατρούς»είπε η Σάντρα Βουτσά και συμπλήρωσε ότι «Η αισιοδοξία και η αγάπη που έχει για τη ζωή πιστεύω θα τον βοηθήσουν να τα καταφέρει» τόνισε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις